Header Ads

Header ADS

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ: ζητάμε τα αυτονόητα από τους αρμόδιους , μια ίση μεταχείριση δηλαδή


Ο Μήνας 8 Ιουνίου παραμονές τριημέρου Αγίου Πνεύματος , αφού έχουμε χάσει ήδη τις εορτές του Πάσχα , της εργατικής Πρωτομαγιάς και ενώ έχουμε αιτηθεί τον κοινόχρηστο χώρο από τον Φλεβάρη , με πολλές υποσχέσεις ακόμα περιμένουμε .

Ενώ όλο το νησί έχει τακτοποιηθεί με τους εξωτερικούς χώρους , στην Αγία Πελαγία έχει γίνει κατάληψη μέχρι λίγα μέτρα από την παραλία και καλά κάνουν φυσικά οι επαγγελματίες , τουριστικό νησί είμαστε άλλωστε .Οι πέργκολες σκιάζουν τους επισκέπτες του νησιού , οι παραλίες γεμίζουν με ξαπλώστρες , ομπρέλες , καντίνες από το Καψάλι μέχρι και τον Ρούτσουνα .

Για την δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο προφανώς όλα αυτά δεν ισχύουν για όλους . Η επιχείρηση μας η οποία λειτουργεί όλο το χρόνο , απασχολεί αρκετούς νέους ανθρώπους , προσφέρει στην οικονομία του νησιού , συμβάλει με την δραστηριότητα της στα δημοτικά έσοδα , ακόμα περιμένει τα αυτονόητα από τους αρμόδιους , μια ίση μεταχείριση δηλαδή .

Όλοι μας και κρίνουμε και κρινόναστε αλλά η αντικειμενική αλήθεια είναι μία και βγάζει μάτια .

2 σχόλια:

  1. Αγαπητη Μαρια. Ο Μωυσής του νησιού εχει βάλει στόχο να εξαφανίσει την οικονομική ζωη του Ποταμου. Αλλα δεν θα του περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.