Header Ads

Header ADS

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.

Στην σημερινή συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής , ο διευθυντής του Γυμνασίου Μονεμβασίας Νίκος Βλάχος μας έκανε γνωστό , ότι είναι η τελευταία συνεδρίαση της που συμμετέχει ως μέλος , αφού έχει υποβάλει αίτημα προς συνταξιοδότηση . Στην συνέχεια ευχαρίστησε όλους για την ουσιαστική και δημιουργική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια .
Ως Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας , εκ μέρους όλων των Μονεμβασιτών , μετέφερα τις θερμές ευχαριστίες και την αγάπη , όλων των Μονεμβασιτών για την τεράστια προσφορά του στο Γυμνάσιο Μονεμβασίας , το οποίο κυριολεκτικά έγινε το δεύτερο σπίτι του , στήριξε και αναβάθμισε το Σχολείο με την εργασία του και το κύρος του σε δύσκολες στιγμές , ειδικά τα πρώτα χρόνια .
Άλλωστε η καλύτερη ανταμοιβή του είναι η μεγάλη αγάπη που του έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές του από το 1984 που ήρθε στην Μονεμβάσια μέχρι σήμερα .
Όπως όλοι γνωρίζουμε τα παιδιά κρίνουν πάντα αυθόρμητα και δίκαια .
Ο Δήμος Μονεμβασίας θα τιμήσει προσεχώς σε ειδική εκδήλωση το έργο και την προσφορά του Νίκου Βλάχου , ο οποίος θα συνεχίσει , όπως έκανε ολα αυτά τα χρόνια , να αγωνίζεται για την πρόοδο της Μονεμβασίας .
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.