Header Ads

Header ADS

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ¨ fake news¨ΤΟΥ kythera.news


Χθες ο ιστοτοπος kythera.news παρουσίασε αυτή τη φωτογραφία με τους αφρούς από τα 12 μποφωρ στην Αγία Πελαγία (προ μηνών) συνδέοντας την ως αποτέλεσμα μόλυνσης και ρύπανσης του αιγιαλού λόγω των κάδων απορριμάτων. Ενημέρωσα άμεσα τον εκπρόσωπο του εν λόγω site οτι αυτό συνιστά συκοφαντία και θα αναζητηθουν ποινικές ευθύνες. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καλύπτεται πίσω από fake news, αυθαίρετες ερμηνείες και παραπλανητικες ειδήσεις για να υπηρετήσει ο, τι νομίζει πως υπηρετεί. Επιπλέον να ενημερώσουμε ότι κατά πάγια νομολογία του Αρείου Πάγου η προειδοποίηση λήψης νομικών μέσων σε καμία περίπτωση δε συνιστά απειλή αλλά ξεκάθαρο δημοκρατικό δικαίωμα κάθε πολίτη. Μέσω αυτού του δημοσιευματος δημιουργήθηκαν ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες ότι δήθεν οι κάδοι απορριμάτων στο λιμένα Αγίας Πελαγίας προκαλούν "μόλυνση και ρύπανση του αιγιαλού". Δεν γνωρίζω αν ο συντάκτης του άρθρου αυτού έχει νόμιμη δημοσιογραφικη ιδιότητα, αυτό θα ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές, αλλά εάν δεν ανασκεύασει άμεσα τα ψέματα του θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Καλά τα κηρύγματα περί ανεξαρτησίας των ΜΜΕ αλλά θα πρέπει να συνοδεύονται και από την έκφραση αποτροπιασμου προς τα fake news και την παραποίηση της αλήθειας. Αλλιως ειναι τελείως προσχηματικα.


Δείτε εδώ το δημοσίευμα από το kythera.news

https://kythera.news/kritiki-pali-toys-kadoys-enochlimenos-o-dimarchos-chamos/

5 σχόλια:

  1. Λες και δεν ξέρουμε ποιος τα υποκινει όλα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαρχε πριν αρχίσεις να κανείς μηνύσεις δεξιά και πιο δεξιά δες αυτή την ανακοίνωση σου για την σημαία στο δημοτικό κτίριο του ποταμού https://adelinfm.blogspot.com/2021/04/blog-post_965.html
    (Επειδή ερωτήθηκα από ένα φίλο, στο Δημαρχείο Ποταμου η σημαία ΔΕΝ είναι ανάποδα αλλά έχει σπάσει το σκοινί λόγω του αέρα των προηγούμενων ημερων και στερεωθηκε πρόχειρα μέχρι να τοποθετηθεί νεο αύριο το πρωί.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://adellinfm.blogspot.com/2021/04/blog-post_26.html
    Δήμαρχε η σημαία είναι ΑΝΑΠΟΔΑ και ούτε το σχοινί φταίει ούτε ο αέρας. Σε προκαλω τώρα να πάμε να δούμε ποιος έχει δίκιο.--Σε περίπτωση που εχεις ξεχασει τα δικά σου ψέματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι δεν αντέχουν την πολιτική κριτική, τη σκληρή δημοσιογραφική γλώσσα σε ό,τι αφορά στην δημόσια παρουσία τους, την επιθετική, ενίοτε, προς το πρόσωπό τους δημοσιογραφική πέννα. Και όταν δεν αντέχει να αντιμετωπίσει πολιτικά τον δημόσιο έλεγχο, ακόμα και στην υπερβολή του, τότε συνήθως κάνει... πατάτες και γίνεται περίγελος συντάσσοντας εξώδικα και ζητώντας δηλώσεις μετανοίας από τους επικριτές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.