Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ

Με την παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Κυρίας Ζαχαράκη  Σοφίας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. στο Λειβάδι Κυθήρων, δίνοντας ένα ιδιαίτερο στίγμα και μια άλλη βαρύτητα για την όλη νέα προσπάθεια που πραγματοποιείτε με οδηγό το νέο Πρόεδρο της Κύριο Αντώνη Μαυρομμάτη. 

Στην όμορφη, σεμνή, αλλά ουσιώδες τελετή παρεβρέθηκαν ο Βουλευτής Α’ Πειραιά Μπουτσικάκης Ιωάννης, ο Δήμαρχος Κύριος Χαρχαλάκης Ευστράτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης και φίλος του νησιού Κουλιζάκος Μιχάλης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου, όλοι οι τοπικοί φορείς και πλήθος φίλων της Παράταξης. Τα εγκαίνια επίσης χαιρέτισαν με επιστολές τους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος και Γραμματέας Οργανωτικού - Αναπλ. Γραμματέα Π.Ε. Διευθυντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ Κονταδάκης Στυλιανός.

Το πλήθος και η παρουσία των υψηλών καλεσμένων, ήταν το έναυσμα για ένα δημιουργικό διήμερο διεργασιών για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. αλλά και για όλο το νησί των Κυθήρων. 

Ιδιαίτερη η χαρά του νέου Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κυρίου Αντώνη Μαυρομμάτη που μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα από την επανεκκίνηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. υπήρξε τόση μεγάλη, σημαντική και ενθουσιώδης ανταπόκριση από φίλους, μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτώντας το ελπιδοφόρο και λαμπρό μέλλον για το νησί των Κυθήρων και της ΔΗΜ.Τ.Ο.


Φωτογραφίες /kythera.news









2 σχόλια:

  1. Μάλλον εγώ είδα άλλο βίντεο από άλλη εκδήλωση δεν εξηγείται αλλιώς. Εγώ είδα καμιά σαρανταρέα άτομα που οι μισοί ξεκίνησαν από το ΠΑΣΟΚ και οι γονείς τους κυνηγούσαν τους δεξιούς το 80 και το 90. Είδα έναν Πρόεδρο που είχε τρακ και δεν ήξερε τι έλεγε και όπως ακούγεται στα καφενεία οι μισοί βουλευτές της ΝΔ δεν είχαν προσκληθεί. Αν αυτό είναι μεγάλη και ενθουσιώδης ανταπόκριση τότε μάλλον ο Τσίπρας σε λίγους μήνες θα είναι πάλι Πρωθυπουργός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30 άτομα από Κύθηρα και 10 από Αθήνα. Τρομερή επιτυχία. Και πριν 4 χρόνια η Μάντυ 120 άτομα και τρομερός παλμός! Δεν χρειάζεται ούτε σύγκριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.