Header Ads

Header ADS

Θεόδωρος Βερούτης:Σημαντικά έργα για ολόκληρη την Πελοπόννησο, αλλά σπουδαία και για την Λακωνία μας, αποφασίσαμε χθες στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου !

Σημαντικά έργα για ολόκληρη την Πελοπόννησο, αλλά σπουδαία και για την Λακωνία μας, αποφασίσαμε χθες στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου !

Συγκεκριμένα για την Λακωνία πάρθηκαν οι εξής Αποφάσεις :
Ένταξη νέου έργου με τίτλο «Αγωγός υδροδότησης αρχαιολογικού χώρου Μυστρά από Πικουλιάνικα» με προϋπολογισμό 59.000,00€.
Έργο απαραίτητο για την υλοποίηση των εργασιών πυρόσβεσης της Καστροπολιτείας του Μυστρά, που έχουν ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης με προϋπολογισμό 4.200.000€.
Ένταξη νέου έργου με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση σταθμών παρακολούθησης υδάτων στον ποταμό Ευρώτα» με προϋπολογισμό και πίστωση 20.000,00€.
Σε συνεργασία με το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., θα εγκαταστήσουμε όργανα συνεχούς παρακολούθησης της ποσότητας και της ποιότητας των υδάτων του Ευρώτα.
Ένταξη νέου έργου με τίτλο «Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού στην Ελαφόνησο στους εκτός οικισμού κύριους οδικούς άξονες προς παραλίες Σίμου και Παναγίας» με προϋπολογισμό και πίστωση
220.000,00€.
Σε συνεργασία με τον Δήμο Ελαφονήσου, υλοποιούμε ένα απαραίτητο έργο υποδομής για το «σμαραγδένιο» νησί μας.
Ένταξη νέου έργου με τίτλο «Συντήρηση της Επ. Οδού 31 Μολάοι – Ρηχέα – Κυπαρίσσι» με προϋπολογισμό και πίστωση 400.000,00€.
Το Κυπαρίσσι αλλά και ολόκληρος ο Ζάρακας, έχουν ανάγκη από έργα συντήρησης και βελτίωσης των οδικών προσβάσεών τους. Θα συνεχίσουμε αμείωτη την προσπάθεια που έχουμε ήδη ξεκινήσει για να βελτιώσουμε το επαρχιακό οδικό δίκτυο στο σύνολο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.