Header Ads

Header ADS

ΒΑΤΙΙΚΑ:ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ


Σύμφωνα με τις πηγές του ρεπορτάζ του Σταθμού μας  πρόκειται  για (29) διασωθέντες Αφγανούς και Πακιστανούς παράτυπους μετανάστες που είχαν προορισμό την Ιταλία οι οποίοι  επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος που προσάραξε σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου σε απόκρημνη περιοχή μεταξύ Νεάπολης και Παλαιόκαστρου.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην προηγούμενη ανάρτηση μας εδώ:https://adellinfm.blogspot.com/2022/04/blog-post_470.html

Σύμφωνα με δήλωση των διασωθέντων μεταναστών όπως αναφέρει το notospress.gr στο σκάφος επέβαιναν 40-41 άτομα που σημαίνει ότι αγνοείται η τύχη 11 η 12 ατόμων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φιλοξενούνται προσωρινά σε χώρο του παλιού Γυμνασίου Νεάπολης και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Άμεσα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Νεάπολης  τους έγινε έλεγχος ανίχνευσης κορονοϊού,και τους  προσφέρθηκε τροφή και είδη πρώτης ανάγκης.

Από τις αρμόδιες αρχές προχωρούν οι διαδικασίες ταυτοποίησης και καταγραφής τους και θα ακολουθήσουν οι νόμιμες ενέργειες για τα περαιτέρω.

_________________________

Αίθουσα Σύνταξης

ADELIN FM 107,3 FM 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

___________________________

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.