Header Ads

Header ADS

Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο δράστης του τετραπλού φονικού -Θύματα δύο μωρά

Ένας 60χρονος, που συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα, και ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, φέρεται να ομολόγησε για την τετραπλή δολοφονία.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 60χρονος μεταφέρθηκε το πρωί από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου στη διάρκεια της προανάκρισης, φέρεται να ομολόγησε πως ήταν εκείνος σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.

Σημειώνεται πως ο 60χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα μετά από αστυνομική επιχείρηση και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας. Το αυτοκίνητο του, ένα μπλε φορτηγάκι, εντοπίστηκε αρχικά στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Τη διαδρομή του ακολουθούσε διακριτικά η Αστυνομία, η όποια έστησε μπλόκο στη συμβολή της Πατρών – Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδόθηκε στην Αστυνομία χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Νωρίτερα είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ανδραβίδα, καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι ο 60χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κύκλωσαν το σπίτι, αλλά αποχώρησαν μόλις ενημερώθηκαν για τη σύλληψή του στην Πάτρα.

Καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο αναμένεται η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα για να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας.

Το έγκλημα με θύματα την 37χρονη μητέρα, τον 32χρονο πατέρα και τα δύο τους παιδιά δύο και τριών ετών σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη.

aftodioikisi.gr

2 σχόλια:

  1. https://www.koutipandoras.gr/article/egklima-stin-andrabida-omologise-tetraplo-foniko-o-60hronos-makelaris-skotose-tin
    «Ο μαλάκας ήταν γνωστός για την δράση του. Έσπαζε στο ξύλο τις γυναίκες του, πυροβολούσε όποιον τον κοίταζε στραβά. Ο μαλάκας είχε λέσχη με φρουτάκια. Οι μπάτσοι μπαινόβγαιναν στην λέσχη του και τζόγαραν. Ποιος να καταγγείλει και πού, για πείτε μου;;;»
    «Τους βασάνιζε, τους τιμωρούσε, τους θεωρούσε κατώτερους. Θεωρούσε ότι οι ζωές τους άξιζαν λιγότερο. Ένας ακροδεξιός, ένας ρατσιστής και σεξιστής, που κακοποίησε στο παρελθόν γυναίκες και ζώα, με την κοινωνία να ξέρει κ να σιωπά. Ένα προαναγγελθές έγκλημα».
    «Το έγκλημα στην Ανδραβιδα είναι ό,τι πιο φρικτό έχει καταγραφεί στην ιστορία αυτού του αιώνα. Τα λόγια είναι ανείπωτα, καθώς ο φονιάς εκτός ότι ομολόγησε τις τέσσερις δολοφονίες του, είναι ένας νεοναζί που "υμνεί" τον Χίτλερ».
    «Δεν τους σκότωσε για τα νοίκια. Είναι μέσα στην "κουλτούρα" των ακροδεξιών ρατσιστών, να μη σέβονται ζωές ανθρώπων και ζώων».
    «Ο δολοφόνος στην #Ανδραβιδα έχει έχθρα για το Ισλάμ και εκφράζει τις ανησυχίες του. Τον λες και ακροδεξιούλη. Ο δολοφόνος της γυναίκας στην Κάτω Τούμπα είναι νεοναζί, καμαρωτός σε φωτογραφίες με τον Λαγό. Εγκληματίες, σκατόψυχοι, νοικοκυραίοι, φασίστες. Στείλτε τους στα τσακίδια».

    Να κάνω μια πρόβλεψη: Θα καταδικαστεί φυσικά αλλά σε λίγο καιρό θα τον βγάλουν έξω, για να συνεχίσει την εγκληματική του δράση. Άλλοι αν και αθώοι πέθαναν στη φυλακή. Τέτοιοι απάνθρωποι φονιάδες γίνονται, κατασκευάζονται, δε γεννιούνται. Το μίσος καλλιεργείται, αλλά οι ηθικοί αυτουργοί δεν τιμωρούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ΜΜΕ βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα στο αποτρόπαιο έγκλημα της Ανδραβίδας. Δολοφόνος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμεναν τα θύματα οι γονείς και τα παιδιά. Ομολόγησε πως σκότωσε τους γονείς κι έπνιξε τα δυο από τα τρία παιδάκια του ζεύγους που ενοικίαζε το σπίτι. Ο 12χρονος που γλύτωσε και που βρήκε τους δικούς του δολοφονημένους, ήταν γιατί έλλειπε. Ο εγκληματίας προσπάθησε να κρύψει τους σωρούς και τελικά έφυγε για να συλληφθεί μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα.

    Τα ΜΜΕ είπαν αρχικά πως τάχα ήταν αυτοκτονία! Τόσο όμως ο πατέρας, όσο και η μητέρα «έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο». Σε ό,τι αφορά τα παιδιά, η ιατροδικαστής δήλωσε ότι αιτία θανάτου και των δύο είναι «η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών»!

    Γιατί τα ΜΜΕ είπαν ψέματα; Γιατί βιάστηκαν να που πως δήθεν ο πατέρας τους σκότωσε κι αυτοκτόνησε;

    1) Γιατί το κτήνος που δολοφόνησε μια οικογένεια είναι Έλληνας «νοικοκύρης» και τα θύματα αλλοδαποί. Από την Αλβανία. Οπότε χαλάει η ρατσιστική σούπα.

    2) Γιατί την ίδια μέρα ναζί βλάκας με περικεφαλαία πυροβόλησε τη γυναίκα και το παιδί του, κι αυτοκτόνησε. Οπότε προσπάθησαν να κάνουν συμψηφισμό.

    Ο Έλληνας φονιάς ισχυρίζεται πως τους σκότωσε γιατί δεν του πλήρωσαν το ενοίκιο. Τους σκότωσε επομένως επειδή ήταν φτωχοί; Ή μήπως έπαιξε ρόλο και το ότι ήταν ξένοι; Αυτά θα τα βρουν οι δικαστές, εμείς έχουμε να πούμε δυο λογάκια για τους αλήτες - ρουφιάνους - «δημοσιογράφους».

    Τα παλιοτόμαρα των ΜΜΕ δε διστάζουν να ξεπλένουν ακόμα και αποτρόπαια εγκλήματα για να προπαγανδίσουν το φασισμό.

    Δεν είναι πρώτη φορά. Το πειραγμένο video της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από μπάτσο, το «πόρισμα» για τη δολοφονία από τους ναζί του Παύλου Φύσσα («τον σκότωσαν για το ποδόσφαιρο»), η σπίλωση ως «κλέφτη» του Ζακ Κωστόπουλου, δείχνει πως υπάρχει κέντρο που κατευθύνει την παραπληροφόρηση. Βιαστές και παιδεραστές ξεπλένονται επίσης, όταν είναι μέλη της εγκληματικής φασιστικής συμμορίας της ΝΔ.

    Θα το λέμε συνέχεια. Έχουμε ταξικό πόλεμο. Μας δολοφονούν με πολλούς τρόπους. Στον ταξικό αυτό πόλεμο κάνουν αισχρή προπαγάνδα. Αυτοί που εγκληματούν ρίχνουν τις ευθύνες τους σε αθώους. Το έκαναν και στην πανδημία, το κάνουν συνέχεια. Χάρη στα ψέματα τους οι ναζί ξεσαλώνουν. Εξ αιτίας των συκοφαντιών τους δολοφονούνται συνάνθρωποι μας.

    Πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί ως συνένοχοι των κτηνών και τα καθίκια των πετσωμένων ΜΜΕ. Οι γάιδαροι που κατηγορούν τους Ρώσους πετεινούς για προπαγάνδα. Αυτοί κάνουν τρις χειρότερα. Έχουν πει μια αλήθεια;

    Για να απαλλαγούμε από αυτά τα κτήνη, χρειάζεται ριζική αλλαγή. Οι ελεεινοί αυτοί ψεύτες θα τιμωρηθούν, μόνο αν η πλειοψηφία αποφασίσει να σπάσει το καπιταλιστικό απόστημα. Πόση μπόχα, πόση σαπίλα, θα ανεχτούμε ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.