Header Ads

Header ADS

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:Επτά πτώματα στην παραλία της Επάνω Σκάλας

 


Εικόνες πολέμου στην ακτή μπροστά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ με τη θάλασσα να ξεβράζει νεκρούς

Επτά ως τα τώρα πτώματα που έχει ξεβράσει η θάλασσα και βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου το πρωί στην ακτή μπροστά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Επάνω Σκάλα της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για  μετανάστες που πνίγηκαν σε ναυάγιο βάρκας στην οποία επέβαιναν.

Στην περιοχή δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος επιχειρούν για την εξεύρεση πιθανά επιζώντων.

2 σχόλια:

  1. Σίγουρα είναι αμαρτία και κρίμα να κάνουμε αντιπολίτευση πάνω σε νεκρούς πρόσφυγες. Όπως έκανε ένας ανώνυμος ελληναραρας ()https://adellinfm.blogspot.com/2022/02/blog-post_462.html?m=1. Να δω τώρα τα γνωστά τρολ αν έχουν να πούνε κάτι.ή οι νεκροί αυτοί δεν λογαριάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγες μόλις ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι έξι ακόμα πρόσφυγες έχασαν τη ζωή τους στο Αιγαίο, ο Νότης Μηταράκης επανέλαβε από το βήμα της Βουλής τις δηλώσεις του περί «πραγματικών» προσφύγων.

    Ο ίδιος υποστήριξε ότι ορθώς χαρακτήρισε τους πρόσφυγες από την Ουκρανία «πραγματικούς», καθώς όπως ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων «οι άνθρωποι αυτοί έρχονται ευθεία από τη χώρα που κινδυνεύουν… ».Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου:

    «Πράγματι προσερχόμενος την Κυριακή από το Συμβούλιο των Υπουργών στις Βρυξέλλες, είπα ότι η Ευρώπη και η Ελλάδα πρέπει να δείξει έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες από την Ουκρανία, τους οποίους ορθά χαρακτήρισα πραγματικούς πρόσφυγες. Η Ουκρανία συνορεύει με την ΕΕ, η χώρα έχει δεχθεί παράνομη εισβολή και οι άνθρωποι αυτοί έρχονται ευθεία από τη χώρα που κινδυνεύουν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.