Header Ads

Header ADS

ΟΚΤΩ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018:ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή  του Αλέξανδρου Αριστοτέλους Ωνάση σαν σήμερα 22-01-1973


ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 8 Ιουλίου 2018

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ !! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

Από σήμερα 8 Ιουλίου 2018 το αεροδρόμιο Κυθήρων κοσμεί ο ανδριάντας του πρόωρα εκλιπόντα ,Αλέξανδρου Αριστοτέλη Ωνάση.
Τον μαρμάρινο ανδριάντα φιλοτέχνισε ο γλύπτης Κωνσταντίνος Δούσης και είναι προσφορά του ευεργέτη ομογενή κυρίου Γεώργιου Χατζηπλή εις μνήμη της συζύγου του και το νησί των Κυθήρων διέπεται από ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό του για την ευεργεσία του τιμώντας τον μεγάλο ευεργέτη των Κυθήρων Ωνάση.
Η τελετή των αποκαλυπτηρίων τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων κ.κ.Σεραφείμ μετά του κλήρου,παρουσία του Υφυπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων κ. Νίκου Μαυραγάνη, του Προξένου της Αυστραλίας στην Ελλάδα,Διοικητού της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας,πρώην Υπουργών, Βουλευτών , επίσης του συνταγματολόγου κυρίου Κασιμάτη και άλλων τοπικών παραγόντων και συμπατριωτών από τα Κύθηρα και το εξωτερικό ,που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση .

Μια εκδήλωση η οποία προβάλλει διεθνώς τα Κύθηρα αποδίδοντας παράλληλα τη δέουσα τιμή στον πρόωρα εκλιπόντα Αλέξανδρο Αρ. Ωνάση για την προσφορά του στα Κύθηρα και την Ελλάδα. Χαιρετισμός απεστάλη από τον Δήμαρχο Κυθήρων κυρίου Χαρχαλάκη που απουσίαζε καθώς και βουλευτών που δεν παρίσταντο.
Την ευθύνη της τελετής των αποκαλυπτηρίων στον χώρο του αερολιμένα , την είχε ο Αερολιμενάρχης κ. Σταύρος Παιζάνος και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.
Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μουσική δεξίωση με μπουφέ στον χώρο του αεροδρομίου. Στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων το Ίδρυμα " Ωνάσης" δεν εκπροσωπήθηκε από κάποιον απορίας άξιον.
Δείτε όλη την τελετή των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα Αλέξανδρου Αρ. Ωνάση στο βίντεο που ακολουθεί.

ΑDELIN 107,3 FM
ΦΩΤΟ- ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΙΤΗ










































































4 σχόλια:

  1. Αερολιμένες Ζακύνθου Δ Σολωμός ,Κέρκυρας Ι Καποδίστριας, Κως Ιπποκράτης, Μυτιλήνης Ο. Ελύτης ,Ρόδου Διαγόρας, Σάμου Αρίσταρχος, Νάξου Απόλλων, Σκιάθου Α Παπαδιαμάντης, Χίου Όμηρος Και εδώ προσπαθούμε να αφαιρέσουμε κάθε ιστορικό στοιχειό που αφορά την Αφροδίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αυτός μοιάζει με τον Αλέξανδρο να μου τρυπησετε τα αυτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρολακια και τα δύο σας τα επιχειρήματα σας είναι για γέλια. απλά το μόνο που κάνετε είναι να μου φτιάχνεται την μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.