Header Ads

Header ADS

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ:ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Την Δευτέρα 13/12/2021 με τους γιατρούς μας από το Κ.Υ.Νεάπολης και τα περιφερειακά του Ιατρεία ,πραγματοποιήσαμε τους κατ'οίκον  εμβολιασμούς στούς συνδημότες μας των βορείων κοινοτήτων του Δήμου Μονεμβασίας με την βοήθεια και υποστήριξη του Δήμου  μας.

Η προσπάθειά μας ήταν πολύωρη και κουραστική αλλά το βράδυ είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί ολοκληρώσαμε με επιτυχία όλους τούς εμβολιασμούς τηρώντας με ευλάβεια το σχετικό πρωτόκολλο.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω  θερμά τον Δήμαρχο κ.Ηρακλή Τριχείλη ,τον Αντιδήμαρχο κ.Σταύρο Χριστάκο ,τους οδηγούς μας κ.Γιάννη Μιχελάκο και κ.Γιώργο Χαραμή που τόσο ταλαιπωρήσαμε με τα συνεχή γύρω-γύρω στα χωριά και την κ.Νίκη Πετράκου από το Κ.Ε.Π Μονεμβάσιας για την οργάνωση των εμβολιασμών στην Μονεμβάσια,που μας στήριξαν ουσιαστικά σε αυτή την προσπάθεια.

Τέλος να ευχαριστήσω τους δικούς μου γιατρούς  Βασιλική Χαραλαμποπούλου ,Ειρήνη Αδαμοπούλου ,Μαρία Κρητικού ,Ελευθερία Στάμου και Χρήστο Ξανθόπουλο  που με γνώση υπευθυνότητα και φιλοτιμία ,οι τρείς με repo,επιτέλεσαν, άψογα,τούς εμβολιασμούς.

Το δείπνο, που ευγενικά μας παρέθεσε το βράδυ ο Αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Χριστάκος, με φόντο τον αγέρωχο βράχο της Μονεμβασιάς ήταν το κορύφωμα μιας δημιουργικής γεμάτης ημέρας.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.