Header Ads

Header ADS

6η ΔΕΚΕΜΒΡΗ:Επέτειος της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου



Στις 6 Δεκέμβρη, τιμούμε τη μνήμη όχι μόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μα και των αναρίθμητων δολοφονημένων συμπολιτών μας, απ' την κρατική βία και αυθαιρεσία. 

Τιμούμε τον Ιάκωβο Κουμή, την Σταματίνα Κανελοπούλου, τη Σωτηρία Βασιλακοπούλου και δεκάδες άλλους συμπολίτες μας, που συνάντησαν το θάνατο απ' τα χέρια αυτών που η πολιτεία όρισε ως ''προστάτες'' μας, στην ουσία όμως χρησιμοποιεί για να προστατεύει την ανελέητη εξουσία της.  

Γι αυτό  και στις δολοφονίες αυτές δεν υπάρχει καμιά απόδοση δικαιοσύνης. Τον δολοφόνο του Γρηγορόπουλου τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, στοργικά φυλάσσει σήμερα υπό την σκέπη της η εκκλησία, ο δε Αθανάσιος Μελίστας, δολοφόνος του 15χρονου Μιχάλη Καλτεζά, ουσιαστικά δεν τιμωρήθηκε ποτέ για την αποτρόπαια πράξη του... 

Στο μακρύ κατάλογο των δολοφονιών της αστυνομίας, η ατιμωρησία βασιλεύει, η δικαίωση για τα θύματα, θλιβερά απούσα... Έτσι γράφουν την ιστορία αυτοί που την ζωή μας διαφεντεύουν. Αυτοί που το χρήμα μόνο προσκυνούν και μ' αυτό την αξία της ζήσης μας αποτιμούν...

Βαγγέλης Σμαρδένκας

13 σχόλια:

  1. Σιγά μην καταθέσουμε και στεφάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ καλύτερα να πας να καταθέσεις στεφάνι στους χουντικούς πραξικοπηματίες και στον μέταξα.

      Διαγραφή
    2. και για να μης ξεχνάς ο δολοφόνος αστυνομικος Επαμεινώνδας Κορκονέας κυκλοφορεί ελεύθερος από το καλοκαίρι 2019 βρήκε στεγή και θαλπωρή σε εκκλησία.Με το αζημίωτο βεβαία.

      Διαγραφή
    3. Ζητω η Επανάστασις της 21ης Απριλίου και ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος!

      Διαγραφή
  2. Ο Αξαρλιαν λίγο μεγαλύτερος, ο Μπακογιάννης θα έπαιζε με τα εγγόνια του….πορειες παντως για αυτους κ τον Ηλιακη η το Μπαλταδωρο,δεν εχω δει ακομα…Αριστεριλα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι περιμένετε και δεν κάνετε. Σας το έχει απαγορεύσει κανείς από το δεξιό η πασοκικο χώρο. Γιατί τόσα χρόνια αυτοί είναι η εξουσία

      Διαγραφή
  3. Συνηθως τις πορειες με τα ροπαλα για σημαιες, τις κανει η Αριστερα κ οχι το κεντρο….Αλλα για καθε λοατκι κ καθε αλλοδαπο δολοφονο,πρωτοι βγαινουν(οι αριστεροι) στους δρομους κ τα σπανε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αγιάσει το στόμα σου

      Διαγραφή
    2. Επειδή δεν μπορώ να σε καταλάβω ποιους από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα θεωρείς δολοφόνους. Μήπως τον ΖΑΚ Ενω όταν σκοτώνουν έξω από την βουλή(ΙΑΣΩΝΑΣ)όλα είναι μια χαρά.

      Διαγραφή
    3. Δεν ειπα δολοφονους τους λοατκι,μονο τους ‘ξενοφερτους αλλοδαπουσ’ που κατακρεουργουν κ βιαζουν διχως ελεος (βλεπε Μ.Κανταρης)Οσον αφορα τον Ιασωνα που αναφερεις,ηταν ατυχημα κ αυτο το παραδεχτηκαν ολες οι πλευρες,κ ο αστυνομικος εμεινε στο σημειο του δυστυχηματος.
      Τιμονι κραταμε ολοι,μπορει να τυχει σε ολους μας,οποτε το ‘σκοτωνουν’ αν μη τι αλλο,ειναι ακαιρο…..

      Διαγραφή
    4. Αλλα για καθε λοατκι κ καθε αλλοδαπο δολοφονο, ακριβώς όπως το γράφεις τι νόημα βγαίνει και ποιες ήταν όλες οι πλευρές.να σου πω εγώ η πλευρά της Ντόρας των πετσομενων ΜΜΕ της φρουράς της Βουλής που κρυψανε τον οδηγό. κατάλαβες παρατηρητή της δεξιάς και ακόμα πιο πέρα παλινόρθωσης.

      Διαγραφή
    5. Αλλα για καθε λοατκι κ καθε αλλοδαπο δολοφονο, ακριβώς όπως το γράφεις τι νόημα βγαίνει και ποιες ήταν όλες οι πλευρές.να σου πω εγώ η πλευρά της Ντόρας των πετσομενων ΜΜΕ της φρουράς της Βουλής που κρυψανε τον οδηγό. κατάλαβες παρατηρητή της δεξιάς και ακόμα πιο πέρα παλινόρθωσης.

      Διαγραφή
  4. Κ οι Ζαιοι, κρυβανε τον πρεσβη της Βενεζουελας που παρενοχλουσε σεξουαλικα τις θυγατερες τους,ετσι δεν ειναι;;Εγκλημα ειναι κ αυτο τιμητη της Αριστερας κ κακουργηματικου χαρακτηρα μαλιστα..Αλλα αυτη ειναι η αποψη σου;οτι σκοτωσαν τον Ιασωνα;Θα ηθελα να την ακουσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.