Header Ads

Header ADS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις10/11/2021 η πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ο.Μ. Νίκαιας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ



Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/11/2021 στον πολυχώρο Μάνος Λοΐζος η πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ο.Μ. Νίκαιας στα πλαίσια σειράς πολιτικών πρωτοβουλιών και εξωστρεφών παρεμβάσεων που πραγματοποιούν οι οργανώσεις μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, απέναντι στα κρίσιμα ζητήματα της συγκυρίας, την ακρίβεια, τη πανδημία, την ανεργία, το κοινωνικό αποκλεισμό Ιδιωτικοποίηση Κρίσιμων Δομών του Δημόσιο Τομέα – ΔΕΗ.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι:
Διονύσης Τεμπονέρας, Εργατολόγος, μέλος της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Νίκος Φωτόπουλος, Μέλος ΔΣ ΔΕΗ, εκπρόσωπος των εργαζομένων, μέλος της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.
Στα πλαίσια των ομιλιών αναπτύχθηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ:
Για την αντιμετώπιση του πρωτοφανούς κύματος της ακρίβειας και τη προστασία νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ώστε να επικοινωνήσουμε αναλυτικά και αδιαμεσολάβητα στους πολίτες τις θέσεις, τις διεκδικήσεις, δεσμεύσεις του κόμματος.
Τα βασικά μέτρα που περιλαμβάνονται άξονες του σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ (ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, μόνιμη κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης, θέρμανσης και τη βενζίνη, επιδότηση ενεργειακού κόστους για τις επιχειρήσεις κ.ά.)
Την ανάληψη πρωτοβουλίας σε συνεννόηση και με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη σύσταση κοινοβουλευτικής Επιτροπής, η οποία θα παρακολουθεί και θα ελέγχει την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, μέχρι και το τελευταίο ευρώ.
Την ουσιαστική ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. Με τη χώρα να έχει καλά νοσοκομεία, καλά σχολεία, καλά πανεπιστήμια. Σύγχρονες δημόσιες υπηρεσίες, εναρμονισμένες στην ψηφιακή εποχή. Σύγχρονες υποδομές και δίκτυα. Και φυσικά, στη βάση αυτών, ένα νέο σύγχρονο και δίκαιο παραγωγικό μοντέλο, για το οποίο τη συνολική επεξεργασμένη πρόταση μας συζητάμε με την κοινωνία για ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ!
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
12/11/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.