Header Ads

Header ADS

Καθαρίστηκε ο βυθός στη Νεάπολη (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος «Τουλίπα Γουλιμή» δεν οργανώνει μόνο εθελοντικούς καθαρισμούς, αλλά συμμετέχει και σε εθελοντικές προσπάθειες. Τη Δευτέρα 4/10 συμμετείχε στον καθαρισμό βυθού στην προβλήτα Νεάπολης Βοιών σε συνεργασία με το πρώτο καταδυτικό κέντρο της περιοχής του Δήμου Μονεμβασιάς, το «AKRA MALEA». Στη δράση συμμετείχαν δύο δύτες κι οκτώ εθελοντές, που εντόπισαν κι ανέσυραν στη στεριά 19 ελαστικά σε διάστημα δύο ωρών.

Σύντομα, όπως επισημαίνει ο Σύλλογος «Τουλίπα Γουλιμή», «ετοιμάζεται και άλλος καθαρισμός και εκεί σας περιμένουμε όλους να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια της ομάδας “AKRA MALEA” και να καθαρίσουμε τα λιμάνια μας, να δώσουμε ασφάλεια στα πλάσματα που ζουν ανάμεσα μας και με το καλό να τα θαυμάσουμε από κοντά μέσα από το πρόγραμμα των μαθημάτων της σχολής “AKRA MALEA”.»

Ευχαριστίες απευθύνονται στο Λιμεναρχείο Νεάπολης και το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Μονεμβασίας,  τον Γιάννης Σαρίδη, τον Παναγιώτη Μάρκο και τον Γιώργο Τάντουλο.

 Το «AKRA MALEA» είναι μια προσωπική πρωτοβουλία που δίνει την ευκαιρία γνωριμίας με τον βυθό, μέσω μαθημάτων αυτόνομης κατάδυσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, από πιστοποιημένο δύτη, ενώ αναλαμβάνει καθαρισμούς βυθού από ομάδα εθελοντών.

lakonikos.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.