Header Ads

Header ADS

Αυτός ήταν ο Έλληνας εκτελεστής της Μαφίας που βρέθηκε τσιμεντωμένος



Ο λάκκος ήταν εκεί, το τσιμέντο ήταν εκεί και το κυριότερο ένας σωρός από κόκαλα ήταν ακριβώς στο σημείο που τους είχαν υποδείξει.

 

Οι πληροφορίες που οδηγούσαν στο χωράφι λίγο έξω απ’ το Δήλεσι αποδεικνύονταν αξιόπιστες. Όλοι ήξεραν σε ποιον ανήκαν τα κόκκαλα που έβλεπαν να ξεθάβονται μπροστά στα μάτια τους. Υπήρχε λόγος που τα δύο τελευταία χρόνια ο Βασίλης Σούφλας είχε χαθεί απ’ τη νύχτα και τώρα τον είχαν μπροστά τους. Ήταν νεκρός. Ο πιο ψυχρός Έλληνας εκτελεστής είχε συναντήσει την ίδια μοίρα που επεφύλασσε στα θύματά του. Μόνο που εκείνος θα την έβρισκε απ’ το χέρι του πιο έμπιστου συνεργάτη του, απ’ τον άνθρωπο που θα έβαζε ο ίδιος στη δουλειά.



Ο Βασίλης Σούφλας ήταν το βασικό πιστόλι στο Συνδικάτο του Εγκλήματος, της εγκληματικής οργάνωσης που έμεινε γνωστή με αυτό το όνομα και έδρασε στα τέλη των 80s μέχρι τα μέσα των 90s. Ληστείες, εκβιασμοί, εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου -σε λογικές τιμές- αλλά και άγριες βεντέτες που οδήγησαν στην αλληλοεξόντωση των μελών της, χαρακτήρισαν τη σχεδόν δεκαετή δράση της οργάνωσης. Τέσσερις γενιές μαφιόζων, όπου ο ένας έπαιρνε τη σκυτάλη από τον άλλον και όπου σχεδόν όλοι στο τέλος θα κατέληγαν νεκροί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Ο Σούφλας άνηκε από την πρώτη στιγμή στον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης που ίδρυσε ο Αντώνης Δίπλας, μαζί με τους Βασίλη Καλτσά και Θεόδωρο Κατηφίδη. Μετά από μια σειρά επιτυχημένων ληστειών θα αποκτήσουν όνομα στον υπόκοσμο και ένας ένας οι νονοί θα αρχίζουν να τους προσλαμβάνουν για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους.

nassosblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.