Header Ads

Header ADS

ΜΕ ΤΗΝ ¨ΖΟΥΖΟΥ¨ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ !!!

 



¨Είχαμε την τύχη και την χαρά να πετάξουμε σε πτήση εθισμού πάνω από τα Κύθηρα με την ¨ΖΟΥΖΟΥ¨και κυβερνήτη τον κύριο Πατεράκη.¨

Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την μοναδική εμπειρία !!!

Θα πρέπει ο Δήμος Κυθήρων, φορείς και επαγγελματίες να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε αυτές οι εκδηλώσεις να καθιερωθούν κάθε χρόνο και να γίνουν θεσμός για τα Κύθηρα σε ένα μήνα με μειωμένη τουριστική επισκεψιμότητα.

Εντυπωσιακή ήταν και δεύτερη ημέρα του ALEXANDER ONASSIS AIR SHOW 2021 σήμερα Παρασκευή 17/9 στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων με ενθουσιασμένο το κοινό να πραγματοποιεί πτήσεις εθισμού πάνω από το νησί μας.

Πετάξαμε με την ¨ζουζού¨
Πλήθος κόσμου βρέθηκε απο νωρίς στο αεροδρόμιο για να πραγματοποιήσει ασφαλέστατες πτήσεις πάνω από το νησί με τα φιλόξενα αεροπλάνα (ελαφρά και υπερέλαφρα) της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.


Θερμά συγχαρητήρια στον Αερολιμενάρχη Κυθήρων κ.Σταύρο Παιζάνο,στον κ. Ζαχαρία Σουρή ,στον Πρόεδρο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας κ.Νίκο Μακράκη καθώς και σε όλους τους συντελεστές αυτού του μοναδικού υπερθεάματος.


Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος- αεραθλητές και αεραθλήτριες απο ολόκληρη την Ελλάδα βρίσκονται στο νησί μας για τις επόμενες ημέρες για να δώσουν το παρών στα πλαίσια του εορτασμού των 50 ετών λειτουργίας του αεροδρομίου (1971-2021). Υπενθυμίζεται ότι το ALEXANDER ONASSIS AIR SHOW 2021 θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με την συμμετοχή του κοινού και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19/9 .
______________________________________________________________
ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
Ραδιόφωνο Κυθήρων
ADELIN 107,3 FM




































Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.