Header Ads

Header ADS

Έντονες αποδοκιμασίες κατά Μητσοτάκη στη Μητρόπολη Αθηνών!

Πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και των τεχνών παρευρίσκονται στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δέχτηκε απόδοκιμασίες από μερίδα πολιτών που αποχαιρετούν τον εμβληματικό συνθέτη. 

Με το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κάθαρμα» υποδέχτηκε το πλήθος τον πρωθυπουργό όταν έκανε την εμφάνισή του στην τελετή αποχαιρετισμού για τον Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο:https://www.pentapostagma.gr/politiki/7035003_entones-apodokimasies-kata-mitsotaki-sti-mitropoli-athinon

2 σχόλια:

  1. Αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία και τι κλίμα επικρατεί, ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε ένοχο τον ΓΓ του ΚΚΕ, κ. Κουτσούμπα για τις αποδοκιμασίες του κόσμου που συγκεντρώθηκε στο προαύλιο της Μητρόπολης για το ύστατο χαιρετισμό στον Μίκη.Αποδοκιμασίες που ακούστηκαν τόσο κατά την είσοδο του πρωθυπουργού όσο και κατά την έξοδό του. Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί πως το ΚΚΕ έπρεπε να περιφρουρήσει την τελετή. Εξ ου και οι κατηγορίες προς τον κ. Κουτσοιύμπα στον οποίο επιτέθηκε φραστικά, μέσα κι έξω από την εκκλησία, παρουσία πολύ κόσμου.

    «Εσύ τους έφερες να με βρίζουν;» του είπε ο κ. Μητσοτάκης με τον κατάπληκτο ΓΓ του ΚΚΕ να του απαντάει κάτι, του στυλ, «τι φταίω εγώ αν βρίζει ο κόσμος;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.