Header Ads

Header ADS

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΤΟ ¨AIR SHOW¨ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ (ΦΩΤΟ)


Θερμά συγχαρητήρια στον κύριο συντελεστή των εκδηλώσεων Αερολιμενάρχη Κυθήρων κύριο Σταύρο Παιζάνο και σε όλους τους συντελεστές 

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του ALEXANDER ONASSIS AIR SHOW 2021 που διεξήχθη σήμερα Πέμπτη 16/9 στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων με το κοινό να μένει έκπληκτο.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να θαυμάσει από κοντά τις εντυπωσιακές εναέριες "χορογραφίες" των αεροσκαφών πάνω από τον ουρανό των Κυθήρων.

Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος- αεραθλητές και αεραθλήτριες απο ολόκληρη την Ελλάδα βρίσκονται στο νησί μας για τις επόμενες ημέρες για να δώσουν το παρών στα πλαίσια του εορτασμού των 50 ετών λειτουργίας του αεροδρομίου (1971-2021).

Πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές πτήσεις αεροσκαφών(ελαφρών και υπερέλαφρων), αετός βουνού,αλεξίπτωτο πλαγιάς και παραμοτέρ ενώ αξιοθαύμαστες ήταν οι πτήσεις αερομοντελισμού που με τον μοναδικό χειρισμό των αερομοντελιστών τους ενθουσίασαν το κοινό.
Στη συνέχεια ακολούθησε εντυπωσιακή δοκιμαστική πτήση αερόστατου πάνω από την Χώρα Κυθήρων. Υπενθυμίζεται ότι το ALEXANDER ONASSIS AIR SHOW 2021 θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με την συμμετοχή του κοινού και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19/9 .
θα ακολουθήσει kai video.
____________________________________________
Φωτορεπορταζ
ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ




















































Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.