Header Ads

Header ADS

Πρώτα ο Άνθρωπος : (Απάντηση στον κυριο Σουγιαννη)

ΑΡΧΑΙΟ ΓΝΩΜΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΣΟΥΓΙΑΝΝΗ:

 «Έχουμε δύο αυτιά και ένα στόμα,  γι' αυτό θα πρέπει να ακούμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο»  Ζήνων ο Κιτιεύς.

Κύριε αντιδήμαρχε του δήμου Κυθήρων:

Είναι εντυπωσιακό πόσο αντιφατικός είστε και πως  αυτοαναιρείστε μέσα σε λίγες παραγράφους. Από την μια υπογραμμίζετε την τήρηση της νομιμότητας και από την άλλη επίσημα γράφετε ότι γνωρίζετε για παραβάσεις επιχείρησης μέλους του συνδυασμού σας, αλλά κάνετε τα στραβά μάτια. Προσπαθείτε να κρύψετε κάτω από το χαλάκι τα σοβαρά εσωκομματικά προβλήματα που έχει η παράταξη σας, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ο ένας προς τον άλλο παρουσία τρίτων. Κύριε Σουγιαννη δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε κανέναν παρα μόνο τον εαυτό σας. Οι υπάλληλοι που αναφέρεστε θυμούνται ακόμα την τέταρτη επιστολή που γράφατε για το θέμα με τα τραπεζάκια της  Χώρας, την οποία αλήθεια την παραδώσατε; ή την βάλατε στο συρτάρι όταν σας τηλεφώνησε ο δικηγόρος του Δήμου;

Το θράσος σας κ. Σουγιαννη είναι απύθμενο. Η παράταξη σας, με τη δοτή πλειοψηφία η οποία είναι σε αναντιστοιχία με τη βούληση του Κυθηραϊκού λαού, αλληλοσπαράσσεται με ανταλλαγή εγγράφων μέσω νομικών συμβούλων και με δηλώσεις στα καφενεία, αλλά έχετε την αναίδεια να μας κουνάτε το δάχτυλο, και να μας κατηγορείτε για διάλυση.

Σε ότι αφορά, τις αναρτήσεις μας, σεβόμενοι τους συμπολίτες μας, τις τεκμηριώσουμε με έγγραφα στοιχεία που γνωστοποιούμε και όχι με λόγια που, όπως γράφετε στις δικές σας ανακοινώσεις, "ακούγονται στα καφενεία του Λειβαδίου". Ανακοινώσεις δηλαδή των οποίων η αξιοπιστία και σοβαρότητα είναι σε απόλυτη αντιστοιχία με τις πηγές σας, όπως ο ίδιος ομολογείται.

Εν πάση όμως περιπτώσει, αφού προηγουμένως σας κάνομε σαφές ότι μαθήματα δημοκρατικής συμπεριφοράς δε δεχόμαστε από κανένα και πολύ περισσότερο από εσάς, θα πρέπει να σας πούμε ότι για να παίρνετε απαντήσεις σε ερωτήματα που θέτετε, είναι απαραίτητη προϋπόθεση αυτά να είναι σαφή και συγκεκριμένα και όχι, σκοπίμως κατά την προσφιλή σας τακτική, απροσδιόριστα  και συγκεχυμένα. Πείτε μας λοιπόν:

Α) Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που όπως γράφετε υποστηρίζουμε θερμά και από πού προκύπτει αυτή η θερμή υποστήριξη; Και αν όπως λέτε υπήρξε επιχείρηση που λειτουργούσε τρεις μήνες χωρίς άδεια, ποια ήταν αυτή και εσείς ως υπέρτατος θεματοφύλακας της νομιμότητας  τι κάνατε;  Και τέλος να μας εξηγήσετε πώς ήταν δυνατόν εμείς να γνωρίζουμε αυτό το γεγονός;

Β) Ποιοι είναι αυτοί οι «ορισμένοι με τις ετσιθελικές πρακτικές είτε λόγω οικονομικής επιφάνειας ή για άλλους λόγους γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους νόμους, κανονισμούς και δημόσιες υπηρεσίες»;  Και εσείς πως αντιδράτε;

Σε ότι αφορά το τρίτο ερώτημά σας πραγματικά δυσκολευόμαστε να το κατανοήσουμε. Πρώτον διότι αναδίδει μία απαράδεκτη έπαρση  για ένα εκλεγμένο από τους πολίτες δήμαρχο  και  δεύτερον διότι απαξιώνει βάναυσα συμπολίτες μας, θεωρώντας τους δεύτερης κατηγορίας.  Εμείς σε καμία  περίπτωση δεν υποδείξαμε τον τρόπο και το πρωτόκολλο(!!!!!) βάσει του οποίου θα γίνει  η όποια επικοινωνία του δημάρχου με τον κ. Μαυρομμάτη. Πιστεύουμε όμως,  ότι οι πρωτοβουλίες για την υλοποίηση έργων μικρής ή μεγάλης έκτασης ανήκουν στη δημοτική αρχή.

Περιμένουμε λοιπόν κ. αντιδήμαρχε, για να μη θεωρηθούν τα επιχειρήματά σας ανυπόστατα, ψευδή και συκοφαντικά, ονοματεπώνυμα και ξεκάθαρες απαντήσεις.
Γιατί τα μεγάλα λόγια είναι ωραία, αλλά οι σωστές  συμπεριφορές δείχνουν την αλήθεια.

Πρωτα ο Ανθρωπος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.