Header Ads

Header ADS

ΑΒΛΕΜΟΝΑΣ: Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ¨ΞΕΣΗΚΩΣΕ¨ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΊΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ !

¨O Χρήστος Θηβαίος έγινε ένα με τον κόσμο που τον λατρεύει στο πανέμορφο λιμανάκι του Αβλέμονα,σε μια πανδαισία ήχων και χρωμάτων με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι¨


Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία του σπουδαίου καλλιτέχνη Χρήστου Θηβαίου στο Ηλιακό Ρολόι,στο λιμανάκι του Αβλέμονα, το βράδυ της Δευτέρας 23 Αυγούστου μια νύχτα μετά την πανσέληνο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης Χρήστος Θηβαίος μαζί με τους εκλεκτούς μουσικούς Μάξιμο Δράκο στο πιάνο,Καλλίστρατο Δρακόπουλο στα τύμπανα,Γιώτη Κιουρτσόγλου στο Μπάσο και Γιώργο Κορρέ στον ήχο ξεσήκωσαν μουσικά το πλήθος και καταχειροκροτήθηκαν !!!

Η μοναδική Συναυλία έγινε στα πλαίσια του εορτασμού τον 50 χρόνων από την λειτουργία του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων (1971-2021).


Την εκδήλωση χρηματοδότησε ο Δήμος Κυθήρων και οι ιδιώτες  χορηγοί:Aegean, Drakakis Tours, Panayotis Rent a Car, Εξάντας βιβλιοπωλείο, Cerigo – Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων, Αραχτοπωλείο.

Ένας από τους Χορηγούς Επικοινωνίας της χθεσινής εκδήλωσης ήταν ο Σταθμός μας και η Σελίδα του, που πρόβαλε την εκδήλωση με αναφορές μέσα από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του καθώς και με την μετάδοση σχετικού ραδιοφωνικού σποτ.

Το φετινό καλοκαίρι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα σπουδαίες  εκδηλώσεις , όπως είπε στο καλωσόρισμα του κατά την έναρξη της συναυλίας ο ακούραστος Αερολιμενάρχης Κυθήρων κύριος Σταύρος Παιζάνος που είχε τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης. 

Για τις ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο, και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο Νησί μας θα έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον κύριο Αερολιμενάρχη τις επόμενες ημέρες και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Σας  παρουσιάζουμε τώρα φωτογραφικό υλικό από την συναυλία !!!

Θα ακολουθήσει και video από την εκδήλωση !

ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ










































Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.