Header Ads

Header ADS

ΚΟΣΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ:Δεν μπορώ παρά να συμπαρασταθώ στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κυθήρων που απειλούνται με αναστολή εργασίας.

Δεν μπορώ παρά να συμπαρασταθώ στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κυθήρων που απειλούνται με αναστολή εργασίας.

Το Νοσοκομείο μας προστάτευσε το νησί μας από τον Κορωνοϊό, με τα εμβόλια, με τα τεστ, την ιχνηλάτηση, με την περίθαλψη ασθενών, με τις διακομιδές όποτε υπήρξε ανάγκη.

Στα Κύθηρα λόγω του έγκαιρου και εκτεταμένου εμβολιασμού είχαμε ελάχιστα κρούσματα αυτό το καλοκαίρι και προσφέραμε ασφαλείς διακοπές στους πολλούς επισκέπτες μας.

Και στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου οφείλεται αυτή την καλή εικόνα. Θεωρώ άδικη την «αναστολή εργασίας» και μη αναγκαία, ειδικά για το Νοσοκομείο μας που καλύπτει ένα νησί που διατηρείται επί μακρόν ασφαλές.

Μα δυστυχώς λόγω της μη καλής οργάνωσης του κράτους μας, αντί να εξειδικεύονται τα μέτρα ανάλογα με τις συνθήκες κάθε τόπου, παίρνονται οριζόντια μέτρα. Θυμίζει την τακτική, να θεωρούνται όλες οι καμένες εκτάσεις στα Κύθηρα ότι ανήκουν στην Εγχώριο.

Και αυτό για την ευκολία του κράτους. Σίγουρα θα υπήρχε μεγαλύτερη υποστήριξη στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου αν δεν ήταν, κάπως, μπλεγμένα τα πράγματα.

Το πανό αναφέρει: "ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ". Άρα είναι εμβολιασμένοι.

Μα άλλα είπε η εκπρόσωπος που μίλησε.

Αν λένε ναι στο εμβόλιο οφείλουν να το αποδείξουν με τον εμβολιασμό τους.

Το πανό δεν αρκεί.

Μάλλον θολώνει τα πράγματα.

Καλό είναι να είναι ξεκάθαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.