Header Ads

Header ADS

"Κάηκαν" ζωντανοί στο Μέγαρο Μαξίμου! Οι εκλογικές συνέπειες για τα κόμματα εξουσίας του πολιτικού συστήματος τούτη την φορά θα είναι καταστροφικές.


 Του Άρη Σπίνου


Την ώρα που η πύρινη λαίλαπα, , σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της, δάση, σπίτια, κόπους και περιουσίες χρόνων, είναι προφανές και καταδεικνύεται στην πράξη πως το κράτος επί της ουσίας είναι ανήμπορο να αντιδράσει αποτελεσματικά.

Ο κρατικός μηχανισμός αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά απροετοίμαστος και ανεπαρκής. Οι παθογένειες δεκαετιών πήραν σάρκα και οστά. Τα κόμματα εξουσίας που κυβέρνησαν τον τόπο θα εισπράξουν βαρύ εκλογικό τίμημα.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την ολοκληρωτική καταστροφή από το πέρασμα της φωτιάς που ακόμη απειλεί κατοικημένες περιοχές και μετατρέπει νοικοκυραίους σε πρόσφυγες, θα έρθει η ώρα του λογαριασμού. Θα καταμετρηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες. Σε όλους. Στον βαθμό που στον καθένα αναλογεί

Η κυβέρνηση χόρευε ως νικητής πάνω στην ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ για την φωτιά στο Μάτι και τώρα γεύεται τα δικά της χαΐρια. Έχουν χάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια τους και δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται. Είναι βέβαιο ότι ετοιμάζουν έναν μεγαλειώδη αντιπερισπασμό μόλις σβήσουν οι φλόγες για να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σε κάτι άλλο. Οι πληγές όμως των νοικοκυριών που χάθηκαν δεν επουλώνονται. Οι μνήμες δεν σβήνουν και αποτελεί αναμφισβήτητή πραγματικότητα ότι τα κόμματα εξουσίας του πολιτικού συστήματος τούτη την φορά θα τιμωρηθούν αυστηρά από το εκλογικό σώμα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.