Header Ads

Header ADS

ΛΑΚΩΝΙΑ:Η μόνη ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ που γίνεται στον Δήμο μας είναι αυτή των ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ της Δημοτικής Αρχής!

Αυτή είναι η εικόνα που «απολαμβάνουν» οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, σήμερα, 21 Αυγούστου 2021, καθώς και όλο το προηγούμενο διάστημα στην καρδιά της πόλης μας!

Οι γνωστοί ως «μπλε κώδωνες» ανακύκλωσης ΜΟΝΟ γυάλινων συσκευασιών, κείτονται σε κεντρικούς δρόμους δίχως διαχείριση, «ξεχειλισμένοι» από την τραγική πραγματικότητα!
Η εμφάνισή τους έγινε κάποια στιγμή στο παρελθόν από τη Δημοτική Αρχή ως δείγμα της δήθεν επιτυχίας της σε αυτόν τον τομέα. Πολύ σύντομα όμως, αναδείχτηκε η κωμικοτραγική πραγματικότητα ενός ακόμα «έργου», για χάρη του οποίου, σχεδόν 3.000.000 Ευρώ έχουν προεισπραχθεί για τη δήθεν διαχείριση απορριμμάτων που «έρχεται» στον Δήμο μας από το 2017 αλλά ακόμα ΔΕΝ έχει φτάσει!
Η Δημοτική Αρχή οφείλει να ενημερώσει άμεσα του Δημότες ότι το συγκεκριμένο σύστημα δεν λειτουργεί ή δεν λειτουργεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο και να αποσύρει του κάδους μέχρι να βρεθεί μια σοβαρή λύση. Αλλιώς, η εικόνα αυτή αποτελεί εξαπάτηση όσων Δημοτών πιστεύουν ότι συμμετέχουν σε μια καλή προσπάθεια, η οποία όμως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει! Χειρότερο ακόμα είναι ότι, οδηγεί τους Δημότες στην απαξίωση της ιδέας της ανακύκλωσης!
Θεοδούλη Σπυριδάκου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.