Header Ads

Header ADS

ΠΟΤΑΜΟΣ:ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ¨ΠΑΡΚΙΓΚ¨ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ


Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κυθήρων από αύριο 1η Αυγούστου και μέχρι 30 Σεπτεμβρίου για τον Ποταμό ισχύουν τα παρακάτω:

ΠΟΤΑΜΟΣ μέχρι 30 Σεπτεμβρίου:

  • Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου (ανόδου) κάθε Κυριακή, από Φαρμακείο «Τριφύλλη» έως Φούρνο «Χρυσαφίτη», (πλην Αστυνομίας, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ασθενοφόρων, Δημοτικών Υπηρεσιών, Δημόσιων Υπηρεσιών και ΑμΕΑ), για τις ώρες 08:30 – 14:00.
  • Πλήρης απαγόρευση καθημερινά της στάθμευσης οχημάτων εκατέρωθεν της κεντρικής οδού Ελ. Βενιζέλου από Φαρμακείο «Τριφύλλη» έως Φούρνο «Χρυσαφίτη», εξαιρουμένης της προσωρινής/ολιγόλεπτης στάσης αποκλειστικά για την τροφοδοσία των ΚΥΕ της περιοχής. Επιτρέπεται κατ΄ εξαίρεση η στάση οχημάτων αδειούχων πλανόδιου εμπορίου πρωτογενούς παραγωγής παραπλεύρως της Πλατείας και επί του οδοστρώματος επί της Ελ. Βενιζέλου.
  • Κατά τις ώρες απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αγ. Αναστασία-Καραβά θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την περιφερειακή οδό.
Φίλοι αναγνώστες /στριες της Σελίδα μας μας ρωτάνε: πως θα πάμε στο πάρκινγκ του Ποταμου αύριο Κυριακή αφού η άνοδος από το φαρμακείο μέχρι τον φούρνο έχει απαγόρευση κυκλοφοριας ?

Σε επικοινωνία που είχε η Σελίδα μας με τον Δήμαρχο Κυθήρων κύριο Ευστράτιο Χαρχαλάκη μας είπε:
Ισχύει ότι και πέρσι δηλαδή μόλις γεμίσει το πάρκιγκ από αυτοκίνητα θα κλείσει η άνοδος του Ποταμού για την κυκλοφορία των οχημάτων.
________________________________________

ADELIN FM

1 σχόλιο:

  1. Και αν στο μεταξύ των ωρών απαγόρευσης αδειάζουν θέσεις πως θα το ξέρει κανείς?
    Μήπως θα υπάρχει ψηφιακή ένδειξη ένδειξη στην είσοδο του ποταμού που θα λέει πάρκινγκ:κενές θέσεις:12 !!!!!!
    Σοβαρή απάντηση έδωσε ο Δήμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.