Header Ads

Header ADS

https://www.youtube.com/watch?v=A_6ILxrTeZQ

AMIR ALIS ALL DAY CAFE RESTAURANT


Στο βόρειο τμήμα του νησιού, μέσα στην καταπράσινη ρεματιά με τις ολοδρόσερες πηγές του Αμήρ Αλή βρίσκεται το κατάστημα μας.

Από νωρίς το πρωί μπορείτε να απολαύσετε χειροποίητες σπιτικές νοστιμιές σε ένα περιβάλλον απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο. Κάντε τη βόλτα σας ανάμεσα στα δροσερά ρυάκια, απολαύστε τους ήχους της φύσης και των φτερωτών φίλων μας που κολυμπούν στο νερό και ελάτε να ξεδιψάσετε και να δροσιστείτε στο μαγαζί μας.
Η φιλοσοφία της κουζίνας μας είναι η ελληνική παραδοσιακή με δημιουργικές" πειραγμένες" πινελιές.
Όλα φτιαγμένα με ελληνικά προϊόντα και φρέσκια πρώτη ύλη από το περιβόλι μας αλλά και απο περιβόλια ντόπιων παραγωγών.

Είμαστε εδώ για να παρασκευάσουμε γεύσεις που αναβιώνουν την παράδοση.
Τα παραδοσιακά προϊόντα μας μεταμορφώνονται σενοστιμιές στο πιάτο σας γι'αυτό κάθε ημέρα της εβδομάδας σας προσφέρουμε διαφορετικά γευστικά πιάτα ημέρας.
Πρωινά, σνακ με διάφορες γεύσεις, αυγά σε διάφορες μορφές και φυσικά οι μεζέδες και τα ορεκτικά μας, που βρίσκονται πάντα στο μενού μας και που θα προκαλέσουν στον ουρανίσκο σας ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων.
Σε εμάς θα βρείτε ολόφρεσκα ψάρια κατόπιν συνεννόησης.

Οι αυθεντικές μας γεύσεις θα σας ταξιδέψουν νοητά σε
ολόκληρη την Ελλάδα, σε συνδυασμό με τα δροσερά ποτά μας. Και φυσικά κανείς δεν φεύγει απο το μαγαζί μας χωρίς να έχει γευτεί το παραδοσιακό τσίπουρο και τον μεζέ μας.

Στην πιο ψηλή πλευρά του μαγαζιού μας θα βρείτε ένα μικρό gift shop με επιλεγμένα τοπικά - και όχι μόνο- προϊόντα γεμάτα απο αρώματα και γεύσεις που αναβλύζουν παράδοση και ελληνική γη.

.
Και επειδή η παράδοση ισοδυναμεί με το χειροποίητο, σε εμάς θα βρείτε χειροποίητα αξεσουάρ, σκουλαρίκια, διακοσμητικά και ρούχα που θα αποτελέσουν ένα ακόμη ενθύμιο μαζί με τις αναμνήσεις σας από τον όμορφο περίπατο σας στις καταπράσινες πηγές του Αμήρ Αλή. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας μείνει αξέχαστο.


Και φυσικά δε μας λείπουν τα υπέροχα μουσικά βράδια που θα σας μείνουν αξέχαστα !






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.