Header Ads

Header ADS

«Οι Δήμοι ως φορείς συνοχής και ανθεκτικότητας στο Ταμείο Ανάκαμψης και στο Νέο ΕΣΠΑ»


Το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), διοργανώνουν Διαδικτυακή_Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι ως φορείς συνοχής και ανθεκτικότητας στο Ταμείο Ανάκαμψης και στο Νέο ΕΣΠΑ», την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 και ώρα 10:00 π.μ.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, με στόχο τη βέλτιστη και αποδοτικότερη_αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και του νέου ΕΣΠΑ, καθώς επίσης και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως εταίρος του Αναπτυξιακού Σχεδιασμού.
Την Ημερίδα θα χαιρετήσουν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Αντιπρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, Δήμαρχοι, μέλη της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Ι.Τ.Α. κ.ά., ενώ τοποθετήσεις θα κάνουν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Δημήτρης Σκάλκος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Αθηναίων, κ. Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, κ.ά.
Θα έχω τη χαρά να μιλήσω με θέμα: «Οι νησιωτικοί Δήμοι ως πυλώνας Περιφερειακής Ανάπτυξης – οι προκλήσεις για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και του νέου ΕΣΠΑ
προς όφελος της νησιωτικής Ελλάδας».
Η Ημερίδα θα προβληθεί από το κανάλι του Ι.Τ.Α. http://www.ita.org.gr/youtube και το κανάλι της Κ.Ε.Δ.Ε. https://www.youtube.com/channel/UCg3ApPTIL2Cg4zDRTSqXckQ στο YouTube, καθώς και από τις ιστοσελίδες https://www.ita.org.gr/el/ και https://kedke.gr/, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.