Header Ads

Header ADS

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Τ.Κ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΙΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΚΟ

 

Παναγιώτης Μάρκος

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες ότι Παρασκευή 14/05/2021 η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται στο χωριό του Αγίου Γεωργίου, στις αίθουσες του σχολείου, του Δήμου Μονεμβασιάς 10:00 π.μ, όπου θα διενεργήσουν δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης rapid test για όλους τους αγρότες γης της περιοχής, άφοβα, του πρώην Δήμου Νεαπόλεως. Θα ήθελα να παρακαλέσω τους προέδρους της περιοχής μας να έχουμε άριστη συνεργασία μεταξύ μας και με το κέντρο Υγείας.

Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Ηρακλή Τριχείλη και το κέντρο υγείας για την άριστη συνεργασία και το ενδιαφέρον για το τόπο μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Τέλος, παραγωγοί που απασχολούν τους εργάτες γης για τα κρεμμύδια, παρακαλώ να τούς φέρουν να κάνουν τον έλεγχο υποχρεωτικά.

Ευχαριστώ πολύ ο πρόεδρος Μάρκος Παναγιώτης του Δήμου Μονεμβασιάς της κοινότητας Αγίου Γεωργίου.

¨Παρακαλώ όλους τους παραγωγούς όπου φορτώνουν εργάτες από τη πλατεία του Αγίου Γεωργίου, όταν πάνε για δουλειά ή σχολάνε να φοράνε πάντα μάσκες, ενώ περιμένουν σε χώρους δημόσιους που συγκεντρώνονται παιδιά για να πάρουν το λεωφορείο. Πρέπει να υπάρχει συνέπεια και συλλογικό ενδιαφέρον, για την υγεία όλων. Αν παρατηρηθεί ξανά τέτοιο φαινόμενο θα υπάρξει ενημέρωση της αστυνομίας , για να ελέγχονται τα μέτρα τήρησης covid-19.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.