Σε κρίσιμη κατάσταση ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης: Φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Σε κρίσιμη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διακομίστηκε χθες το βράδυ 11/10, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aftodioikisi.gr, διασωληνωμένος στον Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρέακος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Ανδρεάκος είχε νωρίτερα πτώση (γλίστρησε) στις σκάλες της οικίας του.
Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στο aftodioikisi.gr ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Α. Μαριόλης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στον τραυματία.
Υπενθυμίζεται ότι ο 76χρονος Πέτρος Ανδρέακος βρίσκεται στην αυτοδιοίκηση από το 1999 και τα τελευταία 26 χρόνια στη θέση του δημάρχου Ανατολικής Μάνης.
– 1999-2010: Δήμαρχος Οιτύλου για τρεις συνεχόμενες δημοτικές θητείες.
– 2010: Εκλέγεται δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ανατολικής Μάνης από τον πρώτο γύρο, με ποσοστό 52%.
– 2011-2026: Συνεχίζει να διοικεί τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, έχοντας συμπληρώσει πάνω από 27 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε δημαρχιακό αξίωμα, συνυπολογίζοντας τον Δήμο Οιτύλου.
πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια