Συνάντηση του Πειραιώτη Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη με τη ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιώς & Νήσων
Συνάντηση του Πειραιώτη Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη με τη ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιώς & Νήσων
Σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουλίου, συνάντηση του Πειραιώτη Υπουργού Εξωτερικών, κ. Γιώργου Γεραπετρίτη, με τα μέλη της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιώς & Νήσων, στον Πειραιά.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος αναπτύχθηκε ουσιαστικός διάλογος για τις εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική, τις διεθνείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, καθώς και για ζητήματα που αφορούν τον Πειραιά και τα νησιά της εκλογικής περιφέρειας.
Ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τα στελέχη της ΔΕΕΠ, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διαρκούς επικοινωνίας με την κοινωνία και της στενής συνεργασίας με τα κομματικά στελέχη.
Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιώς & Νήσων ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εξωτερικών για την παρουσία του και την ιδιαίτερα ουσιαστική συζήτηση, επιβεβαιώνοντας τη βούληση για συνέχιση της δημιουργικής συνεργασίας προς όφελος των πολιτών και της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια