Η αμερικανική Αεροπορία έπληξε το υπουργείο Άμυνας και την Στρατιωτική Ακαδημία στο Καράκας της Βενεζουέλας!
Επλήγη και μεγάλη αεροπορική βάση
Επλήγη και η αεροπορική βάση «La Carlota» στο Καράκας.
Μια από τις εγκαταστάσεις που έχει χτυπηθεί, είναι το Φρούριο Τιούνα στη νότια πλευρά της πόλης, το κύριο στρατιωτικό συγκρότημα της Βενεζουέλας, όπου στεγάζονται και οι προαναφερόμενοι στόχοι.
Τα πλήγματα δεν έχουν περιοριστεί μόνο στο Καράκας καθώς χτυπήθηκαν στόχη και στην Λα Γκουάιρα.
Δεν υπάρχει ακόμη καμία ανακοίνωση από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας ή των ΗΠΑ
Κάτοικοι στην Βενεζουέλα λένε ότι εντόπισαν μεγάλο αριθμό ελικοπτέρων Chinook να πετούν πάνω από την πρωτεύουσα της χώρας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης κατά του Καράκας για το ζήτημα των ναρκωτικών.
Ο ηγέτης της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο απέρριψε, από την πλευρά του τους ισχυρισμούς του Ν.Τραμπ ότι η κυβέρνησή του υποθάλπει το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών, κατηγορώντας τον Λευκό Οίκο ότι επινοεί έναν λόγο για να επιτεθεί στη χώρα της Νότιας Αμερικής, σε συνέντευξη που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα στα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια