Ο ΥΠΑΚΟΥΟΣ: ΕΥΤΥΧΩΣ!
Ο ΥΠΑΚΟΥΟΣ: ΕΥΤΥΧΩΣ!
Φίλες και φίλοι, καλό απόγευμα.
Βαδίζοντας προς το τέλος της χρονιάς, καλό θα είναι να κλείσουμε και λίγο αισιόδοξα, γιατί όλο τον χρόνο η μιζέρια, η απογοήτευση και η αναποτελεσματικότητα κάποιων μάς συνόδευσαν πιστά!
Πάμε λοιπόν:
Με αφορμή την κίνηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμού και την πρωτοβουλία του για το χριστουγεννιάτικο event του Ποταμού, τελικά κάποια πράγματα είναι οφθαλμοφανή. Κάτι ο Σύλλογος του Ποταμού, κάτι η Πορτοκαλιά, κάτι η Μέλισσα, κάτι ο Ναυτικός Όμιλος Κυθήρων, κάτι οι αθλητές του Μαυρομμάτη, κάτι τα καταστήματα του Λιβαδίου σώζουν τις πολιτιστικές ανάγκες του νησιού μας. Και όλα αυτά με το μεράκι και την ανιδιοτελή προσφορά κάποιων.
Τελικά, κάποια πράγματα είναι πιο απλά και πιο εύκολα απ’ ό,τι μας τα παρουσιάζουν. Χωρίς μελέτες, συνέδρια, συσκέψεις και κάθε είδους άσκοπες πρωτοβουλίες, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καλύτερο και από τον πιο αισιόδοξο κάτοικο αυτού του νησιού.
Κλείνοντας, θα αδικούσα αν δεν έκανα αναφορά στις φιλότιμες προσπάθειες των κατοίκων του Μυλοποτάμου για την αποκατάσταση, όσο αυτό είναι δυνατόν, μέρους των ζημιών του χωριού τους.
Αρκετά για σήμερα.
Καλό απόγευμα.
Ο ΥΠΑΚΟΥΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια