ΚΕΔΕ: «Στα όπλα» οι δήμοι της χώρας – Συγκέντρωση δημάρχων μπροστά από τη Βουλή
Ο κύβος ερρίφθη… Από τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ προέκυψαν πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα, ένα από τα οποία είναι και οι συναντήσεις που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες για την ενημέρωση όλων των ζητημάτων που απασχολούν την αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο των αποφάσεων του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη και του αντίστοιχου ψηφίσματος που εγκρίθηκε.
Οι ενημερώσεις θα ξεκινήσουν αρχικά από τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη και στη συνέχεια με όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων που βρίσκονται στο κοινοβούλιο.
Μάλιστα η κατάσταση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι τέτοια που ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λ. Κυρίζογλου, πρότεινε το συμβολικό κλείσιμο των δήμων την 19η Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν από την ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή. Παράλληλα, την ίδια ημέρα σύμφωνα με τον Πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί, συγκέντρωση όλων των δημάρχων μπροστά από τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια