ΚΥΘΗΡΑ;Βεβήλωσαν την πόρτα Ιερού Ναού στα Μητάτα…
Βεβήλωσαν την πόρτα Ιερού Ναού στα Μητάτα… Ναι, καλά διαβάσατε! Οι «μεγάλοι επαναστάτες» αποφάσισαν ότι η πόρτα της εκκλησίας είναι ο καμβάς τους για… συνθήματα «πολιτισμού». Αξιοσημείωτο ταλέντο στην πρόκληση, αλλά δυστυχώς για αυτούς, το κοινό τους είναι μόνο τα δικά τους είδωλα.
Ο Δήμαρχος Κυθήρων, κ. Χαρχαλάκης, τα λέει καλύτερα:
«Ο ελεεινός και τρισάθλιος που τόλμησε να βεβηλώσει την πόρτα αυτού του Ναού στα Μητάτα με αυτές τις γελοιότητες να ξέρει δύο πράγματα:
Θα τον βρούμε και θα προσκυνήσει στη Δικαιοσύνη – όπως η κυρία που ήδη μηνύθηκε για τη σημαία στο Διακόφτι.
Θα μπει ΤΕΛΟΣ στον φασισμό των ψευδο-επαναστατών δικαιωματιστών, γιατί το απαιτεί η τεράστια πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και η κοινή λογική.»
Ας το ξεκαθαρίσουμε: η μόνη «επανάσταση» που πετυχαίνουν με αυτά τα «συνθήματα» είναι να φαίνονται γελοίοι. Αν νομίζουν ότι οι εκκλησίες είναι καμβάδες για τα φληναφήματά τους, ας θυμηθούν ότι η Δικαιοσύνη έχει πολύ… μεγαλύτερη φαντασία από αυτούς. Και spoiler alert: το τέλος αυτής της φάρσας δεν θα είναι ούτε δημοφιλές ούτε επαναστατικό.
Με άλλα λόγια, αγαπητοί «επαναστάτες της κακιάς ώρας»: συνεχίστε να μουτζουρώνετε πόρτες και θα μάθετε πολύ γρήγορα τι σημαίνει να προσκυνάς… τη Δικαιοσύνη. Η ελληνική κοινωνία έχει ήδη ξεκαθαρίσει ποιος κάνει παιχνίδι και ποιος απλά γράφει συνθήματα σε πόρτες.
_______________________________________________________
Ανάρτηση του Δημάρχου Κυθήρων:
Ο ελεεινός και τρισάθλιος που βεβήλωσε την πόρτα αυτού του Ναού στα Μητάτα με αυτές τις γελοιότητες να ξέρει κάτι: 1. Θα τον βρούμε και θα προσκυνήσει στη Δικαιοσύνη όπως η κυρία που ήδη μηνύθηκε για τη σημαία στο Διακόφτι και 2. Θα μπει ΤΕΛΟΣ στον φασισμό των ψευδοεπαναστατών δικαιωματιστών γιατί το απαιτεί η τεράστια πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και η κοινή λογική.-

κυρία έκανε τη δουλειά στο Διακόφτι;;!!!;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣίγουρα δεν το εγκρίνω....όμως έχει κάνει ωραίο λογοπαίγνιο με το κράτος δολοφόνο και την κόλαση
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα επόμενα θα τα γράψουν στις δικές σου πόρτες
ΔιαγραφήΜάθε πρώτα να κατανοείς ένα γραπτό,και μετά να πεταγεσαι σαν το φίδι του συναφιου σου.
Διαγραφή