Header Ads

Header ADS

Ο ΥΠΑΚΟΥΟΣ:ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ



Φίλες και φίλοι, καλό μεσημέρι!

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην επίσκεψη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Ανδρουλάκη, στο νησί μας.

Σίγουρα αποτελεί μεγάλη τιμή για τον τόπο μας να μας επισκέπτονται πολιτικοί παράγοντες τέτοιου μεγέθους.

Πάμε τώρα στους γνωστούς χειροκροτητές.

Δεν θα το κάνω προσωπικό, παρ’ ότι…

Θα συμφωνήσω με τον Πρόεδρο ότι η χώρα πρέπει να γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.

Ωραία! Και πώς θα γίνει αυτό, όταν η πλειοψηφία των παρευρισκόμενων παλαμάκηδων χόρευε τσάμικο στο Σύνταγμα την ημέρα του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος;

Άλλαξαν τρόπο σκέψης; Δεν υπάρχει «Γιάννης με ένα ν»; Αυτοί δεν είναι που μετέτρεψαν το 4% του ΣΥΡΙΖΑ σε 34%; Και τώρα τι; Επαναπατρίστηκαν; Έγιναν ευρωπαϊστές; Ανάθεμα κι αν ξέρουν!

Να έχεις πορευτεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κώστα Σημίτη και να χορεύεις «ΟΧΙ»…

Δυστυχώς, Πρόεδρε, με αυτούς έχεις να πορευτείς!

Άντε τώρα να τους πείσεις ότι αυτό που υπηρέτησες με επιτυχία για τουλάχιστον οκτώ χρόνια είναι μονόδρομος.

«Ευρωμονόδρομος», όπως λένε και οι φίλοι μου οι Κομμουνιστές.

Σύντροφοι, καλό μεσημέρι.

Φίλες και φίλοι καλό μεσημέρι !

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην επίσκεψη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.Ανδρουλάκη στο νησί μας.

Σίγουρα αποτελεί μεγάλη τιμή για τον τόπο μας να μας επισκέπτονται πολιτικοί παράγοντες ανάλογου μεγέθους.

Πάμε τώρα στους γνωστούς χειροκροτητές.

Δέν θα το κάνω προσωπικό παρ οτι ....

Θα συμφωνήσω με τον Πρόεδρο οτι η χώρα πρέπει να γίνει ενα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος.

Ωραία! Και πωε θα γίνει αυτό, όταν η πλοιοψηφία των παρευρισκομέμων παλαμάκηδων, χόρευε τσάμικο στο Σύνταγμα την ημέρα του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος?

Αλλάξανε τρόπο σκέψεις? Δεν υπάρχει Γιάννης με ενα ν ? Αυτοί είναι που το 4% του ΣΥΡΙΖΑ το κάνανε 34% και τώρα τι? επαναπατριστήκανε? γίνανε ευρωπαιστές? Ανάθεμα και αν ξέρανε !

Να έχεις πορευτεί με Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και να χορεύεις ¨ΟΧΙ¨

Δυστιχώς Πρόεδρε με αυτούς έχεις να πορευτείς !

Αντε να τους τους πείσεις οτι αυτό που υπηρέτησες με επιτυχία για οκτώ τουλάχιστον χρόνια είναι μονόδρομος.

¨Ευρωμονόδρομος¨όπως λένε και οι φίλοι μου οι Κουμουνιστές.

Σύντροφοι καλό μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.