Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:H ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ


Φωτογραφία αναγνώστη

Η άμεση και συντονισμένη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων στα Κύθηρα απέτρεψε τα χειρότερα στη φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Αυγούστου, εντός του οικισμού της Αγίας Πελαγίας και σε μικρή απόσταση από κατοικίες.

Χάρη στην ταχύτητα αντίδρασης και την άψογη συνεργασία, η πυρκαγιά περιορίστηκε προτού επεκταθεί, αποτρέποντας σοβαρές ζημιές. Στο έργο της κατάσβεσης, πέρα από τις δυνάμεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του νησιού, συνέδραμαν κάτοικοι της περιοχής, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κυθήρων καθώς και εθελοντές, οι οποίοι με αυταπάρνηση συνέβαλαν στην αντιμετώπιση του κινδύνου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Πολιτικής Προστασίας, ο δείκτης επικινδυνότητας για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη βρίσκεται στο επίπεδο 4 – Πολύ Υψηλή, γεγονός που απαιτεί αυξημένη προσοχή από όλους.


Αίθουσα Σύνταξης
ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ

_________________________________

 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.