Header Ads

Header ADS

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ¨Super Puma¨ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΩΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ


Νεότερες πληροφορίες για την επιχείρηση διάσωσης ιστιοφόρου σκάφους Βορειοανατολικά του Διακοφτίου από το Λιμενικό Σώμα,

Σώα και τα 10 μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στα Κύθηρα.

Με ελικόπτερο Super Puma του Πολεμικού Ναυτικού  μεταφέρθηκαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο των Κυθήρων και τα δέκα  (10) μέλη του πληρώματος του ιστιοφόρου σκάφους που εξέπεμψε sos νωρίτερα σήμερα Τρίτη  22 Οκτωβρίου στην θαλάσσια περιοχή Βορειοανατολικά του Διακοφτίου Κυθήρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 10 άτομα πολωνικής καταγωγής και είναι όλα καλά στην υγεία τους,για προληπτικούς λόγους ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ.

Από τα πρώτα λεπτά ενημερώθηκε για το περιστατικό και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κυθήρων κος Γιάννης Κατσανεβάκης ώστε να συνδράμει η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κυθήρων σε ό, τι τυχόν χρειαστεί.

Η επιχείρηση Διάσωσης 

Στην περιοχή  έσπευσαν  ένα περιπολικό του Λιμενικού, τρία άλλα παραπλέοντα σκάφη και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Στο σημείο πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκόλεψαν κατά πολύ την επιχείρηση διάσωσης.

_________________

Αίθουσα Σύνταξης

Γιώτα Πολίτη

ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ

______________________

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ ΚΥΘΗΡΩΝ

https://adellinfm.blogspot.com/2024/10/blog-post_311.html?fbclid=IwY2xjawGEi3xleHRuA2FlbQIxMQABHW-psuOFsvztUqizex8sxBA24nsKPkY1DMS6zojjVsNZzAWMzjyz3DS7fw_aem_IbZ8ktDJb9cIT60f7eEd8A


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.