Header Ads

Header ADS

Θεοδούλη Σπυριδάκου:Δεν πείθετε ούτε τον καθρέφτη σας!!!



Δεν πείθετε ούτε τον καθρέφτη σας!!!

-----------------------------------------------------------
Προφανώς ενοχλήθηκε ο επικεφαλής του Δήμου Μονεμβασίας από την πρόσφατη ανάρτηση μας στην οποία υπογραμμίζαμε τη διγλωσσία και την υποκρισία του στο θέμα των ανεμογεννητριών.
Μάλιστα με χρονοκαθυστέρηση προσπάθησε με ανακοίνωση του, (ως απάντηση) ,να μας πείσει ότι έκανε «αγωνιστική» παρέμβαση την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου κατά των ανεμογεννητριών στα Βάτικα.
Αλήθεια γιατί δεν μας ενημέρωσε αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε, αν μάλιστα ήταν ιδιαίτερα σημαντική;
Το θυμήθηκε ξαφνικά μετά την αποκαλυπτική ανάρτηση μας, όπου σχολιάσαμε την υποκριτική δίλεπτη βιντεοσκοπημένη παρέμβαση του, με κροκοδείλια δάκρυα για τις ανεμογεννήτριες στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ στο Ναύπλιο ή μήπως στην πράξη συζητήθηκε κάτι εντελώς διαφορετικό στο Μαξίμου;
Δεν πείθετε πλέον κανέναν συμπατριώτη μας!!!
Τη ζημιά την έχετε ήδη κάνει από το 2017, όταν παραιτηθήκατε από τις προσφυγές τού Δήμου Μονεμβασίας κατά των ανεμογεννητριών στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε.
Αλήθεια με ποια αξιοπιστία μπορείτε να παρουσιάζετε τις δήθεν αγωνιστικές σας προθέσεις όταν εσείς ανοίξατε τον δρόμο για την εγκατάστασή τους στο βόρειο τμήμα του Δήμου Μονεμβασίας (Μολάοι, Ρειχιά, Κουπιά); Τώρα θα σας φοβηθούν;
Δυστυχώς όμως για εσάς, οι Βατικιώτες μαθαίνουν σιγά σιγά την αλήθεια και τις τεράστιες ευθύνες σας, όσο και αν αυτό σας ενοχλεί.
Στον εικονιζόμενο πίνακα παρουσιάζονται ενδεικτικές θεσμικές ενέργειες στο γύρισμα των χρόνων από τον πρώην Δήμο Βοιών έως και σήμερα. Επίσης, παρουσιάζεται η ΑΡΝΗΤΙΚΗ γνωμοδότηση της αρμόδιας Υπηρεσίας Π.Ε. Λακωνίας για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Ανατολική Μάνη και την ίδια στιγμή, η ίδια Υπηρεσία, γνωμοδοτεί ΘΕΤΙΚΑ της εγκατάστασης στον Κάβο Μαλέα!
Να θυμάστε λοιπόν, τη λαϊκή φράση «όποιος πατάει σε δύο βάρκες στο τέλος πέφτει στη Θάλασσα»…

Θεοδούλη Σπυριδάκου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ







Αιολικά πάρκα – Τοποθέτηση κ. Δημάρχου στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ


Στο Ναύπλιο στις αρχές του τρέχοντος μηνός, πραγματοποιήθηκε (ενόψει της διεξαγωγής του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου) προσυνεδριακή εκδήλωση της ΚΕΔΕ,

Κατά την διάρκεια των εργασιών και από το βήμα του προσυνεδρίου, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα των αιολικών πάρκων, στην χωροθέτηση και λειτουργία τους εντός του Δήμου.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.