Header Ads

Header ADS

ΕΡΤ:Η Εκπομπή ¨Κυριακή Στο Χωριό¨ στα Κύθηρα



Στα πλαίσια της στοχευμένης προβολής των Κυθήρων η δημοτική αρχή ήρθε σε επικοινωνία με την παραγωγή της ΕΡΤ, Κυριακή Στο Χωριό Ξανά με τον Κωστή Ζαφειράκη, να επισκεφτεί το νησί μας και να αναδείξει με τον ιδιαίτερο της τρόπο την μοναδικότητα των Κυθήρων.

Στο πλαίσιο αυτό η παραγωγή την εκπομπής Κυριακή στο Νησί Ξανά θα επισκεφτεί τα Κύθηρα με τα γυρίσματα να επικεντρώνονται στους ανθρώπους και στο χωριό του Καραβά.
Η παραγωγή θα ολοκληρωθεί στις 12/10 με το γύρισμα του γλεντιού όπου θα παρουσιαστούν τοπικές μαγειρικές καθώς και τοπικοί χοροί. Καλούμε τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή και να επισκεφτούν και να συμμετάσχουν στα γυρίσματα που θα γίνουν το Σάββατο 12/10.
Αξίζει να αναφέρω ότι στο κάλεσμα για μια πετυχημένη προβολή της αυθεντικότητας του πολιτιστικού προϊόντος του νησιού μας, συμβάλαν με όλη τους την δύναμη και ενέργεια, οι επαγγελματίες του νησιού, οι τοπικοί σύλλογοι « Πορτοκάλια» και «ο Όμορφος Καραβάς», ο «Κυθηραϊκός Σύνδεσμος» με την χορευτική του ομάδα, ο πρόεδρος της κοινότητας Καραβά κύριος Κοσμάς Τζωρτζόπουλος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος επι των πολιτιστικών Σταματίνα Βάρδα καθώς και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Ζαχαριάς Σουρής.
Θέλω να πιστεύω πως η αγαστή συνεργασία μας με τον κύριο Σουρή ανοίγει έναν νέο τρόπο συνεργασίας των πολιτικών δυνάμεων του νησιού και εγκαθιδρύει έναν νέο πολιτικό πολιτισμό όπου το συμφέρον του νησιού υπερτερεί όλων.
Τέλος να ευχαριστήσω τον δήμαρχο κύριο Ε. Χαρχαλάκη για την εμπιστοσύνη και την στήριξη του στις προσπάθειες σαν την παραπάνω για την ανάδειξη του νησιού μας.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά τι ειναι δημοτική αρχή;;; ειναι ο George Stratigos που έβγαλε την ανακοίνωση;;;, ειναι ο δήμαρχος μόνος του αφου αυτόν ευχαριστεί;;; ,ειναι η η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος επι των πολιτιστικών ;;;. Και το κερασακι στην τουρτα ειναι -η αγαστή συνεργασία μας με τον κύριο Σουρή ανοίγει έναν νέο τρόπο συνεργασίας των πολιτικών δυνάμεων- έτσι για να ξέρουμε ποίοι ειναι με ποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.