Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΥΔΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

 

Τη Κυριακη 6 Οκτωβριου θα τελεστει το σαρανταημερο μνημοσυνο του αγαπημενου μας πατερα στον Αγιο Χαραλαμπο Μυλοποταμου!

Θελω ταυτοχρονα να ευχαριστησω μερικους ανθρωπους που ηταν διπλα του στο δυσκολο τελευταιο αγωνα της ζωης του και οχι μονο!!!

Το Παναγιωτη Στρατηγο! Το δικο μας ανθρωπο και γιατρο ο οποιος ταχυτατα βοηθησε στη διαγνωση στην αρχη της αρρωστιας και εν τελει του χαρισε αρκετα χρονια ζωης!
Το Γερασιμο Κολλαιτη τον υπεροχο γιατρο του Ελπις, η θεραπεια του οποιου του εδωσε σχεδον οκτω χρονια με ποιοτητα ζωης!

Το Κωνσταντινο Βλαχο..το φιλο του!

Τον εξαιρετο αυτο γιατρο της Σπαρτης που στη κυριολεξια εδωσε στο πατερα μας το καλυτερο του εαυτο ολα τα χρονια γνωριμιας αλλα και στο τελος μια παραταση πεντε υπεροχων μηνων! Ευχαριστω και καμαρωνω το Γενικο Νοσοκομειο Κυθηρων!

Το Γιωργο Μεγαλοκονομο για ολες της απαντησεις και ενεργειες στα αγωνιωδη τηλεφωνηματα μας!

Ολους τους γιατρους και ολοκληρο το νοσηλευτικό προσωπικο για τις αριστες υπηρεσιες του αλλα κυριως για τις ζεστες αγκαλιες του!

Την ομορφη Βασουλα Γρηγορακη στο κυλικείο του νοσοκομειου! Τη καμαρωνε απολυτα!

Την Ελινα Ιορδανιδου τη γενικη παθολογο μας για ολες τις επισκεψεις και τις αψογες υπηρεσιες της που ηταν γεματες αγαπη!

Το Βασιλη Πετροχειλο το φαρμακοποιο μας! Εναν συμπαραστατη που για χαρη του δε χασαμε ουτε μια ημερομηνια στη χρονια θεραπεια του πατερα μας!

Ευχαριστω και ολη την ομαδα του Πλατανου που οχι μοναχα μας απαλυναν τη δυσκολη σεζον τοσο εμενα οσο και του Βαγγου αλλα και η συμπαρασταση τους ηταν απολυτα συγκηνητικη!

Το Σπυρακο το Γιαννιωτη που μας αφησε με τη μαγικη ζωη τη καλυτερη αναμνηση του πατερα μας!!

Ευχαριστουμε και ολους εσας που εκτιμησατε τη τοση αγαπη του πατερα μας και δωσατε στην οικογενεια του με τη σειρα σας αφανταστη αγαπη στη δυσκολια του χαμου του! Υπεροχα τα λογια σας...

Υποκλινομαστε η μανα μας και ολοι μας ταπεινα σε ολους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.