Header Ads

Header ADS

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ:ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΘΗΡΩΝ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ κ.ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ


Σοβαρότατες καταγγελίες για το Δημοτικό Σχολείο
του Ποταμού

Από Vassia Ntinou

Κύριε Δήμαρχε όσα άβολα ερωτήματα μου κι αν σβήσετε από τον λογαριασμό σας, δεν θα σταματήσω να τα θέτω μέχρι να βρουν απάντηση και κυρίως λύση.
Ρωτώ λοιπόν:

1. Τα κοντέινερ στο Δημοτικό σχολείο Ποταμού έχουν λήξει ή όχι; Η λήξη τους τα καθιστά ακατάλληλα για χρήση, ναι ή όχι;
Εφόσον η απάντηση είναι ναι, γιατί δεν έχετε κάνει αυτό που πρέπει για την αντικατάσταση τους;

2. Οι τουαλέτες του σχολείου είναι εκτός κτιρίου. Το χειμώνα με πολλά μποφόρ η κόρη μου στην προσπάθεια της να ανοίξει την πόρτα εκτοξεύτηκε πέντε μέτρα μακριά από αυτήν λόγω του αέρα. Όχι μόνο η κόρη μου. Έχει συμβεί και σε άλλα παιδάκια.
Σας ενδιαφέρει καθόλου;

3. Τα προαύλια είναι χωμάτινο το ένα τσιμεντένιο το άλλο με σαθρά ανισοπεδα σημεία παντού. Προεξέχουν βράχοι, πέτρες και σπασμένα τσιμεντενια "μπαλώματα".
Η πίσω μάντρα του σχολείου ετοιμόρροπη.
Έχετε σκοπό να ασχοληθείτε έστω και τώρα;

4. Η είσοδος του σχολείου είναι ετοιμόρροπη επίσης. Μιλάμε για σιδερένια πόρτα που στηρίζεται σε σπασμένη κολώνα έτοιμη να πέσει. Θα κάνετε κάτι γι'αυτό;

Δέκα χρόνια κρατάτε το τιμόνι του Δήμου και υποσχεστε καινούργιες σχολικές εγκαταστάσεις. Από όσο ξέρω στην υπόσχεση έμειναν και οι προκάτοχοι σας.

Η λογική σας τι ακριβώς σας λέει; Ότι μέχρι να γίνει το καινούργιο σχολείο, αν γίνει ποτέ, θα αφήσουμε τα ήδη υπάρχοντα κτίρια να ρημάξουν παίζοντας με την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια των παιδιών;

Βαριεστε κύριε Χαρχαλακη; Τι κατάσταση είναι αυτή στο νησί;

Αν βαριεστε μπορείτε να αποχωρήσετε και να ασχοληθείτε με όσα σας εμπνέουν και σας τροφοδοτούν. Όσο όμως επιλέγετε να είστε σε αυτή τη θέση έχετε υποχρέωση να φροντίζετε για κάποια πράγματα.

Δεν είναι δυνατόν να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο και να τρέμει το φυλλοκαρδι μας.

Είστε ενήμερος και άρα υπεύθυνος και υπόλογος για οτιδήποτε συμβεί σε οποιονδήποτε μαθητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.