Header Ads

Header ADS

ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ:O ΑΓΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ,ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΘΕ


ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 

΄Έξαλλος ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Τάκης Χατζηπέρος στο facebook.com κατά του Δημάρχου Κυθήρων κυρίου Ευστράτιου Χαρχαλάκη για την τραγική κατάσταση με τις διακοπές του νερού στα Κύθηρα και όχι μόνο...


Τάκης Χατζηπέρος

 ΕΔΩ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΙ Η ΝΤΡΟΠΗ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠ' ΕΣΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΩΝ......ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ.........

Τάκης Χατζηπέρος
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΔΕΙΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΙΠΑΜΕ Η ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΥΜΑ. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΨΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙΠΕΡΙΜΕΝΩ [ΑΔΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ] ΤΙΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΤΟΥ

Τάκης Χατζηπέρος
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5ΕΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ. ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ 3ου ΒΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΛΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 2ου ΒΑΘΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ NATOURA, ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ...........ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΩ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ......

Τάκης Χατζηπέρος
 ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ.

Τάκης Χατζηπέρος
ΒΓΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ '14 ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ [ΠΡΕΤΤΩ] ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.; ΕΙΔΑΛΩΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΑΑΑΑΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.


_________________________________________________________________
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ

Γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1950 και μεγάλωσε στον Πόρο Τροιζηνίας Η μητέρα του Ανδρονίκη καταγόταν από τ' Αντικύθηρα και γι’ αυτό και δημιούργησε, μαζί με τον Μακαριστό Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελήνου Ειρηναίο, τον αείμνηστο Ι.Ξινταράκο και άλλους την ΑΝΕΝ. 

Ο πατέρας του, ο καπτα-Νίκος, ήταν πρόσφυγας από τα Βουρλά της Μικράς Ασίας. Τελείωσε το Λύκειο στις Σπέτσες (απόφοιτος ΑΚΣΣ). Το 1968 εισήλθε στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, απ' όπου αποφοίτησε το 1972 ως Σημαιοφόρος Μηχανικός του Πολεμικού Ναυτικού. Στην συνέχεια αποφοίτησε επιτυχώς απ' όλα τα επιμορφωτικά σχολεία του Πολεμικού Ναυτικού. Κατέχει Δίπλωμα Ναυτιλιακών σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και Πτυχία στην Υγιεινή και Ασφάλεια απο τις ΗΠΑ. 

Στην περίοδο της Δικτατορίας συμμετείχε στην Ανταρσία του Α/Τ ΒΕΛΟΣ στην Ιταλία (Μάϊος 1973), καταδικασθείς ερήμην για την πράξη του αυτή. Έζησε στην εξορία μέχρι την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

Κατά την διάρκεια της εξορίας του υπηρέτησε ως Γ' Μηχανικός στο Εμπορικό Ναυτικό. Το 1974 επέστρεψε στο Πολεμικό Ναυτικό και υπηρέτησε σε όλους τους τύπους των πλοίων του Π.Ν. εκτός Υ/Β, καθώς επίσης και σε επιτελικές θέσεις του ΓΕΝ. Το 1989 διετέλεσε Υπασπιστής του ΥΕΘΑ Ι. Χαραλαμπόπουλου. Αποστρατεύτηκε με αίτησή του με τον βαθμό του Πλοιάρχου (Μ) ε.α. τον Σεπτ. 1993. (Παραίτηση διαμαρτυρίας για την διαπλοκή και διαφθορά της εποχής εκείνης). Μετά την αποστρατεία του, Διετέλεσε :

Διευθυντής του ΥΦΕΘΑ το 1993-94,  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πόρου δύο φορές, 
Yποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος (1998) 
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π. Εν. Νήσων Αττικής (2010)

Αντιπεριφερειάρχης Π. Εν. Νήσων Αττικής (από 1 Σεπ. 2014 με τον συνδυασμό "Δύναμη Ζωής" της Ρένας Δούρου) 

Δίδαξε σε σχολές του Εμπορικού Ναυτικού και του Πολεμικού Ναυτικού. Εργάσθηκε σαν Αρχιμηχανικός και Τεχνικός Διευθυντής σε διάφορες Ναυτιλιακές Εταιρείες και συμμετείχε σε Διοικητικά Συμβούλια Εταιρειών και Συλλόγων. 

Επί τριετία διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΚΣΣ. Από το 2000 έως το 2005 πραγματοποίησε διεθνή καριέρα ως Αρχιμηχανικός στο Μιάμι των ΗΠΑ σε Εταιρεία κρουαζιεροπλοίων. 

Διετέλεσε επί τριετία μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου Ναυτικών Ατυχημάτων. 
Μέλος του Δ.Σ. του ΠΡΑΤΤΩ του ΣΦΕΑ. 
Μέλος της Επιτροπής Διεκδίκησης Κατοχικού Δανείου κι επαναπατρισμού των Κλαπέντων Αρχαιολογικών Θησαυρών απο τους Γερμανούς κατακτητές κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Eίναι πιστοποιημένος Βιολογικός Παραγωγός Ελαιολάδου και Μέλος του Δ.Σ. του Γεωργικού Συνεταιρισμού Πόρου Τροιζηνίας. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Στάϊκου, Δικηγόρο Πειραιά. Έχει μία κόρη, τη Μαρία, Οικονομολόγο, και δύο γιους, τον Νικόλα, Γεωπόνο/Τεχολόγο Τροφίμων, που δραστηριοποιείται στην Τροιζηνία και τον μικρούλη Παναγιώτη-Μιχαήλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.