Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:Ω! ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΑ ΜΗΤΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Ένα από τα μεγαλύτερα events του καλοκαιριού με παράδοση από το 1982,σταθερό στο ραντεβού του κάθε δεύτερο Σάββατο του Αυγούστου,είναι η Γιορτή Κρασιού που πραγματοποιείται στην πίσω πλατεία (αλωνάκι) των Μητάτων.


ΜΗΤΑΤΑ:ME ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ¨ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ¨ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ
ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ


¨Άφθονο καλό κρασί από τα βαρέλια των ντόπιων παραγωγών, καλοψημένα σουβλάκια, χορός και τραγούδι μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής από τους Αλέξανδρο Ιερωνυμίδη στη λύρα,  Έκτορα Κυριάκου στο λαούτο,  Γιάννη Χίνο στη κιθάρα και τον Φωκίων Αποστολόπουλο στα κρουστά.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή ¨Γιορτή Κρασιού¨στα πανέμορφα Μητάτα το Σαββατόβραδο 10 Αυγούστου.

Ο κόσμος προσήλθε μαζικά και γλέντησε με την ψυχή του στο πανέμορφο Σαββατόβραδο, σε ένα από τα αγαπημένα του και μεγαλύτερα ¨events¨του καλοκαιριού που γίνετε στο νησί μας κάθε δεύτερο Σάββατο του Αυγούστου με παράδοση από το 1982.

 Η ορχήστρα στα καλύτερα της με ένα κεφάτο χορευτικό πρόγραμμα ¨απογείωσε¨το κέφι και μικροί μεγάλοι, νέοι και γέροι χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Το δωρεάν καλό κρασί από τα βαρέλια των ντόπιων παραγωγών είχε την τιμητική του,έρεε άφθονο από τις κάνουλες γεμίζοντας κανάτες, μπουκάλια και ποτήρια !!! 

Συγχαρητήρια στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μητάτων ¨Η ΜΥΡΤΙΑ¨για την Διοργάνωση.

Ραντεβού όλοι και πάλι του χρόνου !!!
_____________________
Γιώτα Πολίτη
ADELIN FM 
Κύθηρα
______________________
Δείτε φωτογραφίες θα ακολουθήσει και video



























































Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.