Header Ads

Header ADS

κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ


ΠΡΟΣ

ΤΟΝ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΨΑΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ.
Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων
κ.Ζαχαρία Σουρή , κ.Ανάργυρο Σοφίο
κ.κ Δημοτικούς Συμβούλους. Θέμα.. Τήρηση Αυτοδιοικητικής Δεοντολογίας και σεβασμός Στοιχειωδών Δημοκρατικών Διαδικασιών.
κ. Πρόεδρε κ.κ Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Είμαι κάτοικος του νησιού ,Γραμματέας του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων των Κυθήρων “CERIGO” και αναπληρωτής πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Φριλιγκιανίκων. Όπως γνωρίζετε, μαζί με άλλους συναδέλφους και απλούς κατοίκους , παραβρέθηκα την Τετάρτη 31/7/24 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Κυθήρων, όπου συζητήθηκε το θέμα της έλλειψης του νερού, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου μας και πάντα φυσικά εκπροσωπώντας και τους κατοίκους του Τοπικού Διαμερίσματος μας, μεγάλο μέρος του οποίου πλήττεται από τη λειψυδρία .
Μετά από αίτημα της Αντιπολίτευσης μας δόθηκε ο Χρόνος του ενός (1) λεπτού να τοποθετηθούμε επί του θέματος. Προσπάθησα να καλύψω όσο καλύτερα γινόταν το μεγάλο αυτό πρόβλημα και υπέβαλα και κάποιες προτάσεις προκειμένου να προστατεύσουμε όσους συναδέλφους έχουν πληγεί. Ουδεμία απάντηση έλαβα επί του θέματος εντός της αιθούσης …εκεί όπου ,ως συνήθως ,διεξάγεται ο Δημοκρατικός διάλογος και ακούγονται όλες οι απόψεις..Αντίθετα μετά από λίγες ημέρες διάβασα στο διαδίκτυο ανάρτηση του κ. Δημάρχου, όπου αναφέρεται ονομαστικά σε εμένα και σε όσα ανέφερα στο Δημ. Συμβούλιο…όπου , ούτε λίγο ούτε πολύ, ασχολούμαι με το θέμα του νερού για να καταπολεμήσω την «πλήξη» μου …και να ικανοποιήσω την ανάγκη μου για «αμπελοφιλοσοφίες..»..όπως ρητά αναφέρει..

Είναι γνωστό το στόρυ ειρωνεία και απαξίωση για όποιον τολμά να κάνει μια στοιχειώδη κριτική..Και φυσικά το θέμα δεν με αγγίζει προσωπικά …είναι γνωστός ο χαρακτήρας του καθενός μας…αλλά επί της ουσίας θα επανέλθω ..

Το θέμα όμως αυτής της συμπεριφοράς ’’ ..να ειρωνεύεται και να απαξιώνει στο διαδίκτυο ένα δημότη …εκπρόσωπο μαζικών και επαγγελματικών φορέων μάλιστα ,για όσα είπε δημόσια στο Δημοτικό Συμβούλιο , ο ‘’Δήμαρχος’’ ενός νησιού σαν τα Κύθηρα είναι μη αποδεκτό ,ντροπιαστικό και απορριπτέο.
Κύριε Πρόεδρε ,πιστεύω ότι θα εκτιμήσετε σωστά το γεγονός και θα ανακαλέσετε στη τάξη τον κ. ‘’Δήμαρχο’’ από αυτό τον επικοινωνιακό κατήφορο, προστατεύοντας πρωτίστως το θεσμό του Δημάρχου ,και την προσωπική σας αξιοπρέπεια ,σεβόμενος και διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα την ηθική αξιοπιστία , όλων αυτών των αιρετών που συμμετέχουν στο Δημ.Συμβούλιο και των κατοίκων που παρίστανται παροδικά και μετέχουν σε αυτή την ύψιστη Δημοκρατική Συλλογικότητα της Λαϊκής Συμμετοχής.. Με εκτίμηση Επαμεινώνδας Σταμάτης

2 σχόλια:

  1. 1 ολόκληρο λεπτό όταν στην ουρά ήταν τόσα σημαντικά θέματα για έγκριση ισολογισμών του 2019;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις ο πρόεδρος του ΔΣ τελειώσει με το ψήσιμο των σουβλάκιων τότε ίσως να πει κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.