Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ:ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Τσιριγώτες και φίλοι του νησιού με σπίτι στα Κύθηρα,
όσοι από εσάς επιθυμείτε να διαμαρτυρηθείτε για την κατάσταση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και να διεκδικήσετε την αναβάθμιση τους, ώστε επιτέλους να μπορούμε να διαβιούμε όπως οφείλουν οι πολίτες κάθε ευνομούμενης πολιτείας σας καλώ να συνυπογράψετε την αναφορά προς τον "Συνήγορο του Πολίτη".
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε σας παρακαλώ στείλτε ένα κενό μήνυμα στην εξής διεύθυνση:
cerigocitizens@gmail.com
Θα σας αποσταλεί το κείμενο της αναφοράς και οδηγίες πως να συνυπογράψετε, εφόσον βεβαίως συμφωνείτε.
Δε θα υπάρξει καμιά οικονομμική επιβάρυνση για κανέναν

6 σχόλια:

  1. Αν αυτός ο κύριος είναι δικηγόρος εγώ είμαι φοιτητής στο Κολούμπια. Ο Συν. του Πολίτη τί θα κάνει ακριβώς; Θα κάνει ντα ένα Δήμαρχο που έχε εκλεγεί 3 φορές επειδή ας πούμε δεν βρίσκει 30-40 εκατομμύρια για να κάνει υποδομές στο νησί; Να σας πω τι θα γίνει. Θα στείλει ο Συνήγορος έγγραφο στο Δήμο με τη διαμαρτυρία και θα λέει πείτε μας τις απόψεις σας και ο Δήμος θα πει ότι εμείς έχουμε τις τάδε μελέτες και δεν υπάρχουν λεφτά. Τίποτα δεν θα γίνει δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Κασιμάτη δεν είστε καλά πληροφορημένος. Καθόλου. Έχω σπουδάσει νομική και κοινωνιολογία στη Γερμανία και παρακολουθήσει μαθήματα φιλοσοφίας στο Λονδίνο. Δεν ασκώ τη δικηγορία. Είμαι επιχειρηματίας. Σε ότι αφορά τον "Συνήγορο του Πολίτη" επίσης είστε κακά ενημερωμένος. Σας καλώ να μάθετε τι έχει γίνει με αντίστοιχες περιπτώσεις σε άλλους δήμους ανά την Ελλάδα.
      Τέλος μακάρι να γινόσασταν δεκτός στο Κολούμπια, πράγμα για το οποίο πολύ αμφιβάλλω.

      Διαγραφή
  2. Κύριε Κασιμάτη δεν είστε καλά πληροφορημένος. Καθόλου. Έχω σπουδάσει νομική και κοινωνιολογία στη Γερμανία και παρακολουθήσει μαθήματα φιλοσοφίας στο Λονδίνο. Δεν ασκώ τη δικηγορία. Είμαι επιχειρηματίας. Σε ότι αφορά τον "Συνήγορο του Πολίτη" επίσης είστε κακά ενημερωμένος. Σας καλώ να μάθετε τι έχει γίνει με αντίστοιχες περιπτώσεις σε άλλους δήμους ανά την Ελλάδα.
    Τέλος μακάρι να γινόσασταν δεκτός στο Κολούμπια, πράγμα για το οποίο πολύ αμφιβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πόσο μεγάλη τιμή μου κάνατε εσείς ο πολυσπουδαγμένος να καταδεχθείτε να απαντήσετε σε μένα που ούτε στο Κολούμπια δεν μπόρεσα να μπω! Πάντως στο ταπεινό Δημοκρίτειο (στη Θράκη, που να ξέρετε) με μάθανε πως όταν το "ό,τι" σημαίνει "ο,τιδήποτε" θέλει κόμμα. Στην ουσία του θέματος δεν θα καταφέρετε τίποτα στον Συνήγορο διότι το αν υπάρχει νερό ή όχι είναι θέμα λειψυδρίας και όχι κακοδιοίκησης όπως εσείς νομίζετε. Η αποχή σας από την άσκηση δικηγορίας σας έχει κάνει να θεωρείτε τα πολιτικά ζητήματα ως νομικά. Στη θέση σας θα πρόσεχα πολύ το δημόσιο λόγο μου (άκουσα στο καφενείο ότι ο Δήμος θα σας κάνει αγωγή, αν και δεν συμφωνώ) και δεν θα χαρακτήριζα τον 3 φορές εκλεγμένο Δήμαρχο ως Μαδούρο. Προσβάλλετε όλο το νησί και όλους εμάς που τον στηρίξαμε και μένουμε μόνιμα εδώ που εσείς δε μένετε. Ακόμα και αν έχετε δίκιο το χάνετε με τη συμπεριφορά σας. Αλήθεια πήγατε να τον δείτε; Ζητήσατε από τον ίδιο να σας εκθέσει την άποψη του Δήμου για το νερό; Να σας πει τι έργα έγιναν και τι προγραμματίζουν; Αυτά από κάποιον που δεν μπήκε στο Κολούμπια!

      Διαγραφή
    2. Ώστε στο Δημοκρίτειο σας έμαθαν ότι η διαμαρτυρία των πολιτών προσβάλλει τους ψηφοφόρους;;; Αλήθεια τι άλλο ακούσατε στο καφενείο;

      Διαγραφή
    3. όπως έμαθα εσείς δεν είστε εδώ. Άρα όταν και αν έρθετε κάντε μια γύρα εκεί που συχνάζουν οι μόνιμοι και ντόπιοι που μένουν εδώ και το χειμώνα και όχι στα ΒΠ για να σας πουν τη γνώμη τους. Μπορεί να πείσετε κανένα να υπογράψει την αναφορά σας και να μην έχετε μόνο συκοσταφυλάδες και άσχετους που θέλουν ένα νησί χωρίς αεροδρόμιο και ξένες επενδύσεις

      Διαγραφή

Από το Blogger.