Header Ads

Header ADS

Μ.ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ:Η λειτουργία του Νοσοκομείου Μολάων σώζει ζωές. Στελέχωση τώρα του Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας Νεαπόλεως.


Η λειτουργία του Νοσοκομείου Μολάων σώζει ζωές.

Στελέχωση τώρα του Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας Νεαπόλεως.
Το τελευταίο διάστημα επανέρχεται στην επικαιρότητα το μεγάλο θέμα της στελέχωσης του Νοσοκομείου Μολάων και της εν γένει λειτουργίας του.Στο παρελθόν πολλοί έχουμε αναφερθεί στην αναγκαιότητα της αναβαθμισμένης λειτουργίας και της στελέχωσης του,αφού καλύπτει ολόκληρη την πρώην επαρχία Επιδαύρου Λιμηράς.Σε συνδυασμό δε με το οδικό δίκτυο που δυστυχώς παρά τα όποια βήματα βελτίωσης παραμένει τριτοκοσμικό εμποδίζοντας την άμεση διακομιδή των ασθενών, η πλήρης στελέχωση με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων είναι επιτακτική ανάγκη.
Αναλογιστείτε όταν ένα περιστατικό δεν μπορεί να παραμείνει στους Μολάους λόγω έλλειψης ειδικοτήτων και πρέπει να μεταφερθεί στη Σπάρτη, τι μπορεί αυτό να σημαίνει.
Αλλά και το Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως πρέπει να στελεχωθεί και όχι να καλύπτονται τα κενά από τους αγροτικούς γιατρούς όπως για παράδειγμα από τον Αγροτικο Ιατρό Βελανιδίων, ο οποίος έχει μόνιμη οργανική θέση στα Βελανίδια και θα έπρεπε να είναι μόνιμα στο χωριό,όπως τα παλαιότερα χρόνια δεκαετία 80-90 όπου η Κοινότητα είχε φροντίσει μάλιστα και για την στέγαση του πάνω από το Κοινοτικό Γραφείο.Οι φιλότιμες προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού δεν μπορούν να καλύψουν τις ευθύνες της Πολιτείας.
Κύριοι αρμόδιοι οφείλετε να αντοκριθείτε στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για τη προστασία της δημόσιας υγείας στελεχώνοντας τις δημόσιες δομές υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.