Header Ads

Header ADS

ANAΓΝΩΣΤΗΣ:Η Cosmote μας κοροϊδεύει. Δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι;


Αναγνώστης στον ADELIN FM:

Γεια σας και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μας παρέχετε καθημερινά.

Κανείς δεν φαίνεται να θέτει το πρόβλημα, αλλά θα έχετε παρατηρήσει ότι η ποιότητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο στα Κύθηρα έχει γίνει καταστροφική τον τελευταίο χρόνο περίπου, νομίζω από τότε που έσπασε το υποθαλάσσιο καλώδιο και το σήμα φτάνει στο νησί από αέρος.

Επιπλέον, ο σταθμός δεν διαθέτει καν UPS, οπότε αν υπάρξει διακοπή ρεύματος στο νησί, ακόμα και αν το σπίτι διαθέτει UPS, η σύνδεση στο internet διακόπτεται.

Η Cosmote μας κοροϊδεύει. Δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι;

Σας στέλνω ένα αντίγραφο της ποιότητας της σύνδεσης στο σπίτι μου στην Αγία Πελαγία, παρόλο που έχω απενεργοποιήσει όλες τις άλλες συσκευές στο σπίτι.

Για μια κανονική σύνδεση Zoom χρειάζεστε ταχύτητα μεταφόρτωσης 2 Mps και δεν υπάρχει ούτε 1 Mps.... Μπορείτε να ακούσετε τον συνομιλητή σας, αλλά αυτός ακούει διακεκομμένο ήχο και δεν μπορεί να παρακολουθήσει τη συζήτηση.

Αυτό είναι μια καταστροφή για όσους τηλεργαζόμαστε εδώ. Δεν θα έπρεπε να βγάλουμε θόρυβο σχετικά με αυτή την κατάσταση και να πιέσουμε το Δημαρχείο να κάνει μια συλλογική διαμαρτυρία στην Cosmote;

3 σχόλια:

  1. Οι βλάβες δίνονται στο 13788 αν έχει πρόβλημα ο κυριος, γιατί άλλοι δεν παραπονιουνται τόσο, δεν μπορεί ένας άνθρωπος να μιλάει εκ μέρους όλου του νησιού επειδή εκείνος δεν έχει καλή γραμμή για τον Χ ψ λόγο.Δεν κρίνουμε μια εταιρία δημοσίως με αυτό τον τρόπο παρακαλώ.ευχαριστω πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλιμερα, Από τι διαβάζω το πρόβλημα δεν προέρχεται από βλάβη αλλά από κακή σύνδεση οπότε το 13788 είναι άχρηστο. Όπως συνήθως σε αυτή την χώρα προσοχή μην προσβάλλουμε τις εταιρείες αρκεί να πληρώνει ο πολίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει η εταιρεία όλους τους συνδρομητές το ίδιο γιατί υπάρχουν αδυναμίες σε ότι αφορά την απόσταση της οικίας από τις καμπίνες.οσο μεγαλύτερη η απόσταση τόσο εξασθενεί το ίντερνετ.παρολα αυτά έχει δώσει δίκτυο κατά το δυνατόν και σε μακρινούς συνδρομητές ώστε να μην είναι ξεκομμένοι.Μετα από μια βλάβη οι τεχνικοί θα σας πουν τι προτείνεται.Υπαρχει και το ασυρματικο ίντερνετ που δίνει μια λύση,να στε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.