Header Ads

Header ADS

documentonews.gr:Να θυμίσουμε στην Δημοτική Αρχή πως είμαστε μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου όπου τέτοια αντικείμενα εκτεθειμένα στον ήλιο αποτελούν ωρολογιακές βόμβες για τις πυρκαγιές.

 


Κύθηρα: Τόνοι τα σκουπίδια εν μέσω αντιπυρικής (Photos)

Παρατημένα έπιπλα, πλαστικά μπουκάλια, ξύλα, στρώματα σε ξεχειλισμένους κάδους για τα μπάζα συνθέτουν εν μέσω τουριστικής περιόδου ένα επικίνδυνο και όχι τόσο ειδυλλιακό σκηνικό στο νησί της Αφροδίτης.

Οι φωτογραφίες που λάβαμε από τουρίστες είναι από τον Μυλοπόταμο, τη Χώρα, τον Κάλαμο και τα Λογοθετιάνικα και αναδεικνύουν έντονη εγκατάλειψη σε ένα νησί κόσμημα του Αιγαίου. Μικρές χωματερές ξεπετάγονται στις παραπάνω περιοχές με προφανείς υγειονομικές επιπτώσεις για τους κατοίκους και τους τουρίστες.

Να θυμίσουμε στην Δημοτική Αρχή πως είμαστε μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου όπου τέτοια αντικείμενα εκτεθειμένα στον ήλιο αποτελούν ωρολογιακές βόμβες για τις πυρκαγιές. Όχι τίποτα άλλο, αλλά όπως διαβάζουμε στο πλούσιο βιογραφικό του Δημάρχου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στις «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων».

ΠΗΓΗ  :documentonews.gr

1 σχόλιο:

  1. E, άμα δεν γίνει η καταστροφή και η κρίση, πώς να την διαχειριστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.