Header Ads

Header ADS

Δεξιός = Τραμπούκος.

 


Βαξεβάνης για αλητήριο Αυγενάκη που χαστούκισε υπάλληλο:

«Σκεφτείτε τι θα έγραφε αν δεν υπήρχε το βίντεο. Θα ζήταγε (και πολύ φοβάμαι ότι θα κατάφερνε) να διωχθεί ο υπάλληλος που έκανε τη δουλειά του».

Ο υπουργός βίας και τραμπουκισμού είπε πως ήταν «λεκτική αντιπαράθεση»! Πως δεν το σκέφτηκε αυτό ο Λύτρας; «Είχα μια λεκτική αντιπαράθεση με τη γυναίκα μου κι αυτή πήγε μετά κι έπεσε από τις σκάλες»!

«Την περασμένη Παρασκευή, 10:00 το πρωί στην πύλη της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο, ο βουλευτής #Αυγενάκης μπέρδεψε την πύλη και έχασε την πτήση του, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το όνομά του!
Έξαλλος ο #Αυγενάκης όχι μόνο χαστούκισε τον υπάλληλο, αλλά άρχισε να… επιτίθεται και στον εξοπλισμό του αεροδρομίου.
Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε λεκτικά και σε αστυνομικούς, απειλώντας τους πως θα τους «μεταθέσει δυσμενώς» και επικαλούμενος την ασυλία του»!

Γιατί; «Γιατί είμαστε πρώτοι ρε! 41%! Εντάξει, 28%… Καλά 11% στο σύνολο. Αλλά πάλι πρώτοι είμαστε, ουγκ»!

«Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι είναι μαφιόζοι αυτοί που μας κυβερνούν;»

Ακριβώς! Όταν σε δέρνουν οι μαφιόζοι λες κι ευχαριστώ που δε σε σκότωσαν!

Αυτά φυσικά δε θα τολμούσαν να τα κάνουν, αν δεν είχαν εξουσία.
Φανταστείτε πχ ένας απλός πολίτης να πλακώνονταν με υπάλληλο του αεροδρομίου. Πριν το καταλάβει, θα τον είχαν βουτήξει οι μπάτσοι ως τρομοκράτη!
Αλλά «άλλο» ο υπουργός. Μπορεί να δέρνει όποιον θέλει!

Αν παρατηρήσετε το ξεσάλωμα έχει κλιμάκωση. Αυτός δεν ήταν εκείνος που παρέδωσε άδειο γραφείο, γιατί δεν μπορούσε να πάρει μαζί και τους τοίχους; Αυτός! Του έκανε τίποτα ο Μητσοτάκης; Όχι! Ούτε για τα τόσα σκάνδαλα που έχουμε γράψει.
Το επόμενο level ήταν ο ξυλοδαρμός. Σε λίγο θα κυκλοφορεί με το πουλί έξω και θα πηδάει όποιον βρίσκει!

«Καμαρώστε το ήθος των αρίστων στην κυβέρνηση_Μητσοτάκη».

Όσοι τον ψήφισαν, τον καμαρώνουν αφού τέτοιοι κάγκουρες είναι κι οι ίδιοι.

Ποιος ψηφίζει Άδωνη, Βορίδη, Μητσοτάκη; Αυτιά! Βλαμμένοι ή καθάρματα. Εντάξει και οι πλούσιοι, βιομήχανοι εφοπλιστές, αφού τους δίνει δώρο χιλιάδες σκλάβους.
Να δουλεύεις εντατικά όλη μέρα, όσα παίρνεις να μη φτάνουν ούτε για το ρεύμα και να ανέχεσαι τους πολιτικούς – χούλιγκαν. Με κάτι τέτοια παλιότερα έπεφταν κεφάλια ευγενών.

Ζήτησε συγνώμη ο Αυγενάκης. Γιατί; Δεν παραδειγματίστηκε από τον άλλο τον μπάχαλο, τον Μπέο;
Αυνενάκη κάθαρμα, έπρεπε να σου τύχει Σταλινικός σαν εμένα. Θα ήθελες καινούρια μασέλα για να ξαναπείς ψέματα. Γιατί εμείς δεν καταδικάζουμε τη βία, όταν είναι απάντηση στη βία κάθε εγκληματία δικτατορίσκου.

/vathikokkino.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.