Header Ads

Header ADS

Κάσος: Ο Μητσοτάκης οδηγεί την Ελλάδα σε εθνικό ακρωτηριασμό



Η Τουρκία στην Κάσο και Κάρπαθο αμφισβητεί, (α) την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, (β) το δικαίωμα των νησιών🇬🇷 να έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, (γ) και στην ουσία την ύπαρξη της Ελλάδας ως χώρα.

Εξωφρενικό αυτό που ακούγεται από εφιαλτικούς και αφελείς κομματικούς, αλλά και ενορχηστρωμένο – που στην ουσία συμπαρίστανται στον Τουρκικό ολοκληρωτισμό και την «Mavi Vatan» – ότι με αυτή την τακτική η Ελλάδα επιβάλει τετελεσμένα στο «μαλακό υπογάστριο» της Τουρκίας. Είναι οι ίδιοι που σκόπιμα παραπλανούν και κατηγορούν την ΚΔ🇨🇾 ότι είναι κατά της πόντισης του συγκεκριμένου καλωδίου.

Εξωφρενική και η σχετική επί των Ελληνοτουρκικών🇬🇷🇨🇾🇹🇷 τακτική και πολιτική της Αθήνας,

1. Υποστηρίζει στον ΟΑΣΕ, και αυτό είναι ένα από πολλά παραδείγματα, Τούρκο φανατικό υποστηρικτή της «Mavi Vatan».

2. Η μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου που είχε ως σκοπό η Ελλάδα να μην έχει θαλάσσια σύνορα με την Κύπρο, με την μερική «δικαιολογία» την εξουδετέρωση του Τουρκολιβυκού Συμφώνου, που στην ουσία είναι ξεπούλημα εθνικής κυριαρχίας – κανένας από τους επίσημους ιθύνοντες δεν απάντησε γιατί δεν προχώρησε η Ελλάδα ακόμη σε οριοθέτηση της ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου. Τα της δε Χάγης, είναι καταστροφικά, κάτι και που θιασώτες της το «παραδέχτηκαν».

3. Κάθε φορά που η του Ερντογάν Τουρκία οδηγείται σε απομόνωση από την Δύση, η Αθήνα πρώτη απ’ όλους ωσάν φερέφωνο της Τουρκίας τρέχει να της κάνει πλάτες.

Ιδού τα αποτελέσματα!

Και όλα αυτά, όταν στην κατεχόμενη Κύπρο ο Τούρκος παρελαύνει με 50 και βάλε πλοία του Τουρκικού πολεμικού του στόλου.

Ο απόλυτος εθνικός εξευτελισμός Πρωθυπουργέ @kmitsotakis! Η απόλυτη επίσης αποτυχία της πολιτικής του Ελληνοτουρκικού Συμφώνου «Φιλίας».

Στην ημικατεχόμενη Κύπρο ακούμε από επίσημα χείλη, Πρόεδρε @Christodulides, ακόμα και την επομένη της επετείου της εισβολής και την παρέλαση της Τουρκιάς στα κατεχόμενα, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι πανέτοιμη για παραχώρηση και άλλων ΜΟΕ χωρίς το παραμικρό αντίκρυσμα.

Η Τουρκία, κ.κ. Πρωθυπουργέ και Πρόεδρε, καταλαβαίνει μόνο την δύναμη της ισχύος. Εκεί, με σοφία, πρέπει να εστιάσουμε την τακτική και πολιτική μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.