Header Ads

Header ADS

ΝΕΑΠΟΛΗ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ



Ενημέρωση απο την Αντιδήμαρχο κα Σ.Δουμάνη.


Ενημέρωση: Με την υπ αριθ. 120/2023 απόφαση του ΔΣ του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μονεμβασίας εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή μελέτη της Νεάπολης. Με την απόφαση αυτή αποφασίστηκε και το κλείσιμο του παραλιακού δρόμου 9μμ -1:30πμ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η κυκλοφοριακή μελέτη αυτή έλαβε σχετικο ΦΕΚ τους πρώτους μήνες 2024 με την σημείωση ότι για το κλείσιμο του δρόμου να συνοδεύεται η μελέτη από κανονισμό πεζόδρομου. Πράγματι ο κανονισμός πεζόδρομου συντάχθηκε και πέρασε ΔΣ με ομόφωνη απόφαση και με την δική μου παρατήρηση οτι η απόφαση αυτή είναι επείγουσα για το κλεισιμο του παραλιακού δρόμου.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκρεμεί απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, δλδ ουσιαστικά επικαιροποιηση της κυκλοφοριακής μελέτης, μια τυπική διαδικασία.

Σήμερα το βράδυ είχαμε την πρόθεση να κλείσουμε τον παραλιακό δρόμο και δυστυχώς μετά από παρέμβαση και συμβούλου της αντιπολίτευσης, ενημερώθηκα από το ΑΤ Νεάπολης ότι εμείς θα βάζουμε τις ταμπέλες, η Αστυνομία θα τις βγάζει αφού θα γίνεται και σχετική δικογραφία, αφού ήδη άρχισαν οι καταγγελίες.

Δυστυχώς μετά από 40 χρόνια που κλείνει ο παραλιακός δρόμος, κινδυνεύουμε να παραμείνει ανοιχτός αυτό το καλοκαίρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.