Header Ads

Header ADS

ΚΟΡIΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ:Οφείλω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΑΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στα Κύθηρα

Η φυλακή και χρυσή να είναι, παραμένει ΦΥΛΑΚΗ. Έτσι λοιπόν, εγώ παραμένω φυλακισμένη στο σπίτι μου στην Αγία Πελαγία,(στον πρώτο όροφο) χωρίς την δυνατότητα να κατέβω για οποιονδήποτε λόγο, αν και ήρθα για διακοπές.

Ο λόγος είναι ότι το αναβατόριο που τοποθέτησα καινούργιο μόλις δύο χρόνια πριν, από την εταιρεία Δρακούλης lift, δεν λειτουργεί από την πρώτη μέρα που ήρθα. Και δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Αμέσως μετά την τοποθέτησή του Ιούλιο του ΄22, και όταν ήρθα τον Αύγουστο του ΄22, με άφησε στη μέση της σκάλας. Νάναι καλά η Πυροσβεστική ήρθε και με ανέβασε. Ήρθαν και το επισκεύασαν. Το καλοκαίρι του ΄23 που επέστρεψα λειτούργησε ένα μήνα και τον Οκτώβριο του '23 που ξαναήρθα με άφησε στον όροφο. Νάναι καλά η Πυροσβεστική, ήρθε και με κατέβασε γιατί την επόμενη μέρα ταξίδευα. Τον Ιούνιο του ΄24 ήρθαν και το επισκεύασαν υποτίθεται. Τέλος Ιουλίου του '24 που ξαναήρθα, δεν λειτουργεί. Με ανέβασαν φίλοι που έτυχε να είναι εδώ. Κι όταν με κατέβασαν φίλοι και πάλι για να πάω σε μια βάφτιση, γυρίζοντας, νάναι καλά η Πυροσβεστική ήρθε και με ανέβασε. Η εταιρεία Δρακούλης, από την οποία έχω προμηθευτεί συνολικά 3 αναβατόρια, μου απάντησε εγγράφως ότι μπορεί να στείλει συνεργείο να το επισκευάσει στις 26-27 Αυγούστου '24. Τις μέρες δηλαδή που εγώ πρέπει να επιστρέψω στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Ωραία ε;
Ωραία είναι η φυλακή μου, αλλά δεν παύει να είναι ΦΥΛΑΚΗ. Και δεν παύει να είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ και αντιεπαγγελματικό αυτό που κάνει η εταιρεία σε ένα άτομο με αναπηρία, που πήρε το αναβατόριο, όχι γιατί βαριέται να ανέβει τη σκάλα αλλά γιατί δεν μπορεί να την ανέβει. Θυμηθείτε την εταιρεία που ουσιαστικά πούλησε προβληματικό αναβατόριο και δεν το υποστηρίζει καν. ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ lift.
Κατά τα άλλα, όποιος φίλος θέλει να με δει στα Κύθηρα, αναγκαστικά πρέπει να με επισκεφτεί στο σπίτι-ΦΥΛΑΚΗ. Θα με βρει εδώ, οποτεδήποτε έρθει.
Οφείλω εδώ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΑΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στα Κύθηρα, για την προθυμία και την ευγένειά τους και την άμεση ανταπόκρισή τους, κάθε φορά που τους καλώ, μέρα ή νύχτα. Νάναι καλά τα παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.